מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שימור מסת שריר ושיפור הכושר הגופניגזר גמדי24/04/2012
שלום,
אני עובד בחד"כ כ3-5 פעמים בשבוע מעל לשנה.
קצת גדלתי מהחד"כ(זה לא רע כ"כ),אבל הייתי מעוניין לשפר את מהירות הריצה שלי,את הכושר בכללי מבחינת ריצה.
בגלל שזה דברי שמנוגדים אחד לשני קשה לעבוד גם בחד"כ וגם על ריצות ולהתאמן בשניהם קשה.
איך אני אמור לשנות את האימונים בכדי להשיג את מטרתי?(שיפור זמני ריצה,כושר בכללי)
להוריד משקלים ולהעלות חזרות?
יותר אימוני ריצה?
יותר אימוני אינטרוולים?
תודה רבה אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימור מסת שריר ושיפור הכושר הגופני - תגובה
ד''ר איתי זיו24/04/2012הערותי...
1. לשפר יכולת בריצה כמובן שאימוני איטרוולים מתאימים ןומשפרים במיוחד.
2. ההשפעה על המסה אינה כה משמעותית אלא אם מדובר באימונים רציפים ועצימים במיוחד. חשוב בכול מקרה לקבוע מטרת האימון העיקרית ולפי זה לבנות תוכנית כוללת . בכול קרה גם אם תהיה ירידה במסה היא אמורה להיות לא כה משמעותית במידה ומקפידים על תזונה נכונה.
3. לפי מה שמצוין המטרה העיקרית הנה שיפור כושר גופני כללי ופחות עלייה במסה כך שאימוני איכות כמו אינטרוולים פחות בעייתיים.
4. מציע לבצע 4-3 אימוני כוח מפוצלים בחדר הכושר , אימון אחד איכותי אירובי- אנטרוולים או פרטלק - שינויי קצבי ריצה וביצוע 4-3 אימונים אירוביים בדופק מטרה של 85-70% .
כול זאת במסגרת תוכנית אימונים מובנית.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה-עוד שאלה קטנה
גזר גמדי24/04/2012כאשר אני רץ,מה אני מאבד יותר מסת שריר או מסת שומן?
זה תלוי בדפקים?אם כן אפשר קצת לפרט על הנושא?
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)