מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הורדת אחוזי שומןישראל26/04/2012
א.ג.נ שלום רב,
זה שנים שאני מתאמן, המון לדעת כל הנוגעים בדבר.
אני שומר על מה שאני מכניס לפה .
לאחרונה נמדדו לי אחוזי השומן, ואחוזי השומן שלי הם כ-17% ואני שוקל 78.
אני בן 25 ורציתי לדעת כיצד אני מוריד את אחוזי השומן? אני חולם על קוביות בבטן ומוכן לעשות ה-כ-ל בשבילן.
אשמח לעזרה מכם.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורדת אחוזי שומן - תגובה
ד''ר איתי זיו27/04/2012הערותי....
17% שומן אם נמדדו כמו שצריך, עם קליפר אלקטרוני או מכשיר מיוחד הקיים אצל דיאטנים מדובר על טווח תקין בהחלט ונחשב ממוצע. במידה ומעוניינים להפחית אחוזי שומן עד למצב בו רואים שת שרירי הבטן מדובר על סדרי גודל של 12-11 אחוז שומן ומטה לפחות. לא פשוט כלל ועיקר להגיע לרמה שכזו והדבר מצריך אימונים ותזונה קפדניים במיוחד.
על מנת להפחית אחוזי שומן יש לבצע אימונים אירוביים רבים יותר במהלך השבוע ולהקפיד במיוחד על התזונה. רק כך ניתן להפחית אחוזי שומן באופן משמעותי.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
ציפורן חודרנית: שיטות טיפול ומניעה
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
בחן את עצמך:
האם אתם טיפוסים חברותיים?
האם אתם טיפוסים חברותיים?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
טיפול רב תחומי בהשמנה
כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)