להתאמן או לחכות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להתאמן או לחכות?
    סטודנט
    27/04/2012

שלום.
    מתאמן כבר כ 8 חודשים, רב האימונים בחדר כושר. העלתי כ 4 קילו - לא הרבה, התזונה לא 100% וגם לא תמיד יוצא לישון 8 - 7 שעות. אני שואל לגבי הכאב שאחרי האימון: אתמול עשיתי כ 90% מהאימון הרגיל שלי, פה ושם אף העלתי קצת משקלים. לקראת הערב(התאמנתי ב 9 בבוקר) היו כאבי שרירים חלשים, אבל להיום זה כבר עבר. האם בתנאים אילו אני יכול לעשות אימון היום, כך שזה לא יהרוס את השריר, ואפילו יועיל לבנייתו? ואז הפעם הבאה שלי תהיה ביום שני.
    נושא הכאב קצת מבלבל, כי אחד אומר שזה מרמז על אימון טוב, והשני אומר שאימון טוב יכול להיות גם ללא כאבים אחרי, ואז כמובן יש צורך לחכות כ 48 שעות עד לפעם הבאה.
    בן 30.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    להתאמן או לחכות?

הוספת תגובה

• להתאמן או לחכות? - תגובה

עופר קיס
    29/04/2012

ללא קשר לכאב שאכן לא מחוייב כתנאי לשיפור יכולת ואימון איכותי, הייתי ממליץ על מנוחה של 48 שעות בין אותן קבוצות שרירים ואם מישהו מתחיל אז כל הגוף יום כן, יום לא
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו