מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתי רואים תוצאותאורטל30/04/2012
היי, אני בת 24 שוקלת 62 ק"ג. התחלתי לפני שלושה שבועות הליכות מהירות 4,5 פעמיים בשבוע שאורכם כשעה ובנוסף פעם בשבוע אני משלבת רכיבה על אופניים גם כן שאורכה כשעה ולפעמיים אפילו שעתיים.
אומנם לא עשיתי שינוי בתזונה אך התזונה שלי מאוד מאוזנת אני לא אוכלת בצקים, שוקולדים, שתייה מוגזת, חטיפים, פיתות.
נשקלתי ולצערי ללא כל שינוי מאז התחלת הכושר.
מתי אוכל לראות שינוי במשקל?
והאם כן חל שינוי בגופי אך לא במשקל אלה בהיקפים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי רואים תוצאות - תגובה
ד''ר איתי זיו01/05/2012הערותי....
1. משקל הגוף משתנה על בסיס קבוע בכול מעגלי החיים. הדבר תלוי בפרמטרים רבים ושונים כמו גנטיקה, אורח חיים, חילוף חומרים בסיסי, התפריט התזונתי, מידת העיסוק בפעילות גופנית וסוגה ועוד.
2. חשוב לאמץ מסגרת של תזונת ספורט במקרה המצוין מכיוון שאימןנים מספר שעות בשבוע ללא תפריט תזונתי מושכל דווקא עלולים לגרום לירידה בחילוף החומרים שינוי לרעהבאחוזי השומן והרעה של האסתטיקה הגופנית.
3. חשוב לדעת מה מידת אחוז השומן בגוף. המשקל נעשה פחות רלבנטי כשמבצעים אימונים אירוביים ואימוני התנגדות. אחוז שומן שפוחתים עם הזמן זו מטרת האימון ופחות נושא של משקל הגוף למרות שגם הוא משתנה.
4. חשוב למדוד היקפים אחת למספר שבועות. כך ניתן לדעת אם חל שינוי בהיקפים, לדוגמה - מותנים.
5. חשובה מאוד ההתמדה!!! גם אם לא רואים שינוי מספר שבועות להמשיך במסגרת והשינוי בוא יבוא.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)




