מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה תענו ליחן03/05/2012
שלום אני חן..בשנה האחורונה אני במכון כושר...עושה אימון קשה ומלא זיעה של שעה וחצי בערך...
אבל אין שום תוצאות!כלום!באמת שכלום!לא חיטוב לא ירידה במשקל!כלום!
אני בת 18 שוקלת 64 וגובהה 154
הייתי עם הפרעת אכילה..כל יום אכלתי 100-500 קלוריות
אבל עליתי לאט לאט ועכשיו אני בסביבות ה1000-1200
אמרו לי שאם לא אוכלים יותר מ1200 קלוריות הספורוט לא עוזר..ומאז ששמעתי את זה...קשה לי להתמיד!
זה נכון?או סתם שטויות?יכול להיות שבגלל שלא אכלתי מספיק לא ירדתי?
אשמח לתשובה חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחן- תגובה
ד''ר איתי זיו03/05/2012הערותי....
1. אמת - דיאטה היפוקלורית שהנה מתחת ל- 100 קלוריות בממוצע משפיעה לרעה על חילוף החומרים והירידה במשקל בהמשך.
2. חשוב להיות מאוזנים ולאכול מספיק מדי יום על מנת לא לפגוע בתהליכים השונים של הבנייה.
3. עם הזמן שמתאמנים באופן מסודר יש לאכול !!!! יותר על מנת לספק הדרישות האנרגטיות של הגוף. שהשתנו.
4. חשוב להתמיד , לאכול תמיד אחרי אימון, הן אירובי והן אנאירובי מכיוון שכך ניתן לשפר את התוצאות.
5. חשוב בתעברי מדידות אנתרופומטריות כמו היקפים, אחוזי שומן וכדומה על ידי איש מקצוע - מדריך כושר רציני, דיאטן קליני ועוד. כך ניתן יהיה לדעת מה בדיוק השתנה, האם חלה התקדמות וכדומה. לעיתים חלה התקדמות אך האדם לא רואה זאת או מרגיש!!!
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
חן06/05/2012אכלתי אבל מעל ל100 קלוריות...ולא ירדתי..
ובמשך שנה לא ראו שום תצאות גופניות...זה הגיוני?
לאן אני צריכה ללכת כדי לבדוק את הדברים שאמרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד''ר איתי זיו06/05/2012הערותי....
1. 1000 קלוריות - מעט מדי . חשוב מאוד להתייעץ במידי עם איש מקצוע ולהתאמן ולבנות תוכנית אימונים ותזונה מתאימה.
2. דיאטנים קליניים מעולים שיתנו גם תוכנית אימונים וגם תפריט תזונתי - יאיר להב, שון פורטל, ליאור שנהב, צחי כנען, יעל דרור.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי הוכל לעזור לך
יוגב03/05/2012אני לא ממש מבין בזה אבל,לא מזמן לפני שאתחלתי להתאמן קראתי שאימון מעל שעה לא טוב,את כנראה מאמצת יותר מדי את השרירים נסי לעשות ריצות ועוד דברים נסי לעשות מתיחות לפני ללכת על הליכון בכל מקרה תנסי לעשות אימון בין 40-50 דקות שעה לדעתי זה מוגזם כבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)