מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 2 שאלותאלעד05/05/2012
1.אני בן 35 ולאחרונה אני רואה למרות נסיונותי להשיל ממשקלי 3 קילו ואני מקפיד על תזונה נכונה ורכיבת אופניים של 5 שעות בשבוע ובעבר ראיתי שבזמן קצר יחסית הורדתי את המשקל בעזרת פעילות כזאת,כי מה לעשות החגים עשו את שלהם(יש לציין שאני מוסיף עוד 3 אימונים כח בשבוע)מה שאני בא להגיד שיכול להיות שהגוף התרגל לרכיבת אופניים ואני צריך לגוון בריצה או משהו אחר כדי לגרות את הגוף לשרוף יותר שומן, כי האם יכול להיות שהגוף התרגל למשהו והוא כבר לא שורף יותר שומן?
2.אם אני עושה לחיצת חזה בשכיבה כאשר הידיים בסופינצייה מחזיק את המוט(להבדיל מהאחיזה הרגילה בפרונצייה) יש הבדל בשרירים שעובדים?או במשהו אחר?כי ניסיתי את זה וזה מרגיש קצת מוזר..העיניין הוא שאני עושה זאת למען הגיוון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 2 שאלות - תגובה
ד''ר איתי זיו06/05/2012הערותי....
1. לגבי הפחתת משקל, הגיוני שינה תופעת הפלטו בה לא מתקדמים כלל. חשוב במקרה זה לבצע תוכניות אימונים עם טכניקות אימון שונות ותוכנית אימונים מובנות גם אירוביות. באמצעות שימוש בטכניקות אימון ניתן למקסם יכולות, להשפיע על חילוף החומרים ועוד.
2. לגבי לחיצת חזה בסופינציה - מדובר במנח בעייתי מבחינת הכתף!!!! הכתף בסיבוב חיצוני. אמנם שריר לזה נמצא באורך - מתח גדול יותר. מבחינת גיוון כמובן יש יתרון אך יש גם סיכון.
בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)









