2 שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 2 שאלות
    אלעד
    05/05/2012

1.אני בן 35 ולאחרונה אני רואה למרות נסיונותי להשיל ממשקלי 3 קילו ואני מקפיד על תזונה נכונה ורכיבת אופניים של 5 שעות בשבוע ובעבר ראיתי שבזמן קצר יחסית הורדתי את המשקל בעזרת פעילות כזאת,כי מה לעשות החגים עשו את שלהם(יש לציין שאני מוסיף עוד 3 אימונים כח בשבוע)מה שאני בא להגיד שיכול להיות שהגוף התרגל לרכיבת אופניים ואני צריך לגוון בריצה או משהו אחר כדי לגרות את הגוף לשרוף יותר שומן, כי האם יכול להיות שהגוף התרגל למשהו והוא כבר לא שורף יותר שומן?

2.אם אני עושה לחיצת חזה בשכיבה כאשר הידיים בסופינצייה מחזיק את המוט(להבדיל מהאחיזה הרגילה בפרונצייה) יש הבדל בשרירים שעובדים?או במשהו אחר?כי ניסיתי את זה וזה מרגיש קצת מוזר..העיניין הוא שאני עושה זאת למען הגיוון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    2 שאלות

הוספת תגובה

• 2 שאלות - תגובה

ד''ר איתי זיו
    06/05/2012

הערותי....
    1. לגבי הפחתת משקל, הגיוני שינה תופעת הפלטו בה לא מתקדמים כלל. חשוב במקרה זה לבצע תוכניות אימונים עם טכניקות אימון שונות ותוכנית אימונים מובנות גם אירוביות. באמצעות שימוש בטכניקות אימון ניתן למקסם יכולות, להשפיע על חילוף החומרים ועוד.
    2. לגבי לחיצת חזה בסופינציה - מדובר במנח בעייתי מבחינת הכתף!!!! הכתף בסיבוב חיצוני. אמנם שריר לזה נמצא באורך - מתח גדול יותר. מבחינת גיוון כמובן יש יתרון אך יש גם סיכון.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו