גיוון אימון משקולות בבית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גיוון אימון משקולות בבית
    אביב
    08/05/2012

שלום. אני בן 37 מתאמן כ 10 שנים בחדר כושר משקולות אירובי ריצה ואופניים.
    בשנה האחרונה נקלעתי לקשיים כלכליים ולא יכולתי להירשם למכון ולכן החלטתי להתחיל להתאמן בבית עם משקולות ומשקל שרכשתי. האימון עובד טוב ואני מרגיש שמתחזק ומתפתח אבל כרגע נתקל בקשיים של גיוון חלק מהתרגילים. איפה אוכל לקבל מספר תרגילים לגיוון האימון. חיפשתי באינטרנט וביו טיוב אבל ללא הצלחה מרובה. השרירים שחסר לי בהם גיוון באימון הם חזה, י. קדמית ואחורית, והגב... אשמח אם תוכלו לעזור לי. יום טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גיוון אימון משקולות בבית

הוספת תגובה

• גיוון אימון משקולות בבית - תגובה

ד''ר איתי זיו
    09/05/2012

יש לא מעט אתרים בהם יש תרגילים רבים לקבוצות השרירים השונות. אני מנוע מלשלוח לך שמותיהם. מציע שתעלה בפורום בכותרת - אתרים של תרגילים בחדר הכושר. ישלחו לך בוודאות מספר טובים.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה איציק

אביב
    10/05/2012

כן אני מכיר אותו... אתה מכיר אולי עוד אתרים כאלה? אולי בעברית? טנקס בכל מקרה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש אתר אחד מצויין - תגובה

ד''ר איתי זיו
    11/05/2012

אכן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו