ספורט רב ללא תוצאות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ספורט רב ללא תוצאות
    מישהי
    10/05/2012

שלום
    אני בת 21 גובה 165 ומשקל 68
    מדריכת פילאטיס ומדריכת מחול לילדות
    אני מעבירה פעמיים בשבוע שיעורי פילאטיס ופעמיים בשבוע שיעורי ריקוד שעתיים רצופות. בנוסף אני מתאמנת פעם בשבוע באקרובטיקה אווירית (טיפוסים וכו') כמו כן 3 פעמים בשבוע מתאמנת בחדר כושר שילוב פעילות אירובית וכוח. ולסיום משתתפת גם בשיעורי אירובי יוגה ופילאטיס
    משום מה משקל גופי איננו משתנה ואיני מצליחה לרדת במשקל
    חשוב לציין כי אני אוכלת בצורה יחסית מסודרת בוקר צהריים וערב בלי הרבה ג'אנק.
    מה עליי לשנות בכדי לרדת במשקל והאם זה בריא כמות הספורט שבה אני עוסקת במהלך השבוע?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ספורט רב ללא תוצאות

הוספת תגובה

• ספורט רב ללא תוצאות - תגובה

ד''ר איתי זיו
    11/05/2012

הערותי....
    1. השילוב של הספורט המצוין נראה על פניו מאוד מעניין ופרודוקטיבי יש לומר.
    2. לא ברור למה יש צורך לרדת במשקל. הגיוני מאוד שבשל העיסוק באימונים האנאירוביים המוגברים דווקא מסת השריר עולה במידה מסויימת ועימה גם טונוס השריר. לפיכך במקרה המצוין לא המשקל הנו מה שחשוב אלא דווקא הרכב הגוף. החשוב הרבה יותר.
    3. בהנחה שעצימות האימונים גבוהה דיה העלייה במסת הגוף הרזה - שריר-עצם נעשית על בסיס קבוע ולכך השפעה גם על המשקל. ההיקפים בכול מקרה אמורים לפחות וזו אינדקציה לשינוי חיובי.
    4. כמות השעות לפעילות הגופנית אינה מהווה בעיה אם הדבר הדרגתי ואין בעיות שונות כמו פציעות, התמכרות לפעילות גופנית בהיבט השלילי ועוד.
    חשוב תמיד לשלב פעילות אירובית, אנאירובית וגמישות כחלק בלתי נפרד משיפור יכולות גופניות במהלך החיים.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו