שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    דן
    14/05/2012

אני עושה 4 פעמים ספורט בשבוע ולפעמים חמש בעיקרון זה ככה- 2 פעמים ריצה של 3.8 ק"מ (40% מהמסלול מישורי ו60% עלייה בינונית מינוס) אני עושה את זה ב22 עד 24 דקות(יש לציין שהתחלתי רק לפני חודש לרוץ בהדרגתיות ולפני זה 5 שנים לא רצתי מטר!). השחייה זה פעמיים עד 3 פעמים בשבוע ואני עושה אימון של 35 דקות שהוא במצטבר 35 בריכות חתירה בווריאציות שונות של ספרינטים ואחרי זה (שזה קשה רצחחח) אני עושה עוד 10 בריכות חזה בקצב בינוני ו10 בריכות גב בקצת בינוני עד מהיר-סך הכל 660 מטר ספרינטים ועוד 400 מטר משולב= 1060 מטר אימון .

אני בן 18 שוקל 82 קילו (בתהליך הרזיה) 1.78 בגובה . והשאלה שלי היא כזאת-
    כמה חלבונים אני צריך לאכול ביום כדי שהגוף שלי לא ישרוף את שכבת השריר ואני יוכל לשמור לחטב ולעלות את מסת השריר שלי ?
    איזה מקורות חלבונים אתם ממליצים?
    איך לפרוס את זה לאורך היום ?
    תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• לרום- תגובה

ד''ר איתי זיו
    15/05/2012

רשאית כול הכבוד על האימונים הרציניים. ממש לא ברור מאליו.
    כמה הערות והארות.....
    1. על מנת לשמר מסת גוף רזה ואף להעלותה לא מספיק לבצע אימונים אירוביים עצימים אלא לשלב גם אימוני כוח על בסיס קבוע. בחדר הכושר או מחוצה לו.

2. צריכה חלבונית חשובה מאוד ויש לפרוס הארוחות על פני כול היום. לפחות 6-5 פעמים ביום. בעיקרון מדובר על 1.5-1.7 גרם חלבון למשקל גוף בגרמים. כלומר אם משקלך 80 ק"ג הרי שעליך לצרוך לפחות 120 גרם חלבון ביום.
    3. חשוב מאוד להתייעץ עם איש מקצוע בתחום. דיאטן קליני צורך העניין וכמובן הנך מוזמן להעלות השאלה לפורום תזונת ספורט שינחו אותך לגבי התפריט המתאים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו