3 שנים ספורט ולא מצליחה ריצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 3 שנים ספורט ולא מצליחה ריצה
    רוית
    16/05/2012

אני עושה הליכה 4-6 פעמים בשבוע 4.5 קילומטר לוקח לי 30-32 דקות.
    מנסה לשלב ריצה אך רק עם הפסקות גדולות.שורף לי בחזה וכואב לי ברגל התחתונה.
    מה עושים.איך כן אצליח לרוץ?
    משקלי 58 גובה 1.59 בת 37

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• 3 שנים ספורט ולא מצליחה ריצה - תגובה

ד''ר איתי זיו
    16/05/2012

הערותי....
    1. ראשית מציע לבדוק ולשלול בעיות שונות ולכן מציע שתפני בשאלה זו לפורום רפואת ספורט.
    2. חשוב לבנות הכושר האירובי בהדרגה. ראשית לרוץ דקה אחת וללכת 4 דקות. כך במשך 30 דקות. לאחר 6 אימונים כאלה לעבור ל- 2 דקות ריצה ןהליכה 4 דקות, 6 אימונים נוספים. כך במשך 3 חודשים כך במשך 3 חודשים עד שמרחק הריצה יהיה לפחות 20 דקות ברציפות.
    חשוב לבדוק אחוזי השומן במקביל. במידה ואחוזי השומן הנם גבוהים הדבר בעייתי ומשפיע על היכולות הגופניות.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך בודקים אחוזי שומן?

רוית
    16/05/2012

היכן בודקים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך בודקים אחוזי שומן? - תגובה

ד''ר איתי זיו
    20/05/2012

אצל מאמן כושר מוסמך ורציני, דיאטן קליני וכדומה. מכוני בדיקה של אגומטרייה ותפקוד לבבי יש גם מכשירים מתאימים.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו