אימון לפני הצבא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימון לפני הצבא
    בת 18
    27/05/2012

שלום. אני שוקלת 55 ק' ובגובה 1.60. הייתי רוצה לשפר את הגמישות שלי, להוריד את השומנים ולהתחזק פיזית לקראת הצבא.אין לי אפשר ללכת לחדר כושר או לקנות מכשירים ביתיים. הכושר שלי בינוני.
    איזה סוג אימון כדאי לי לעשות? מה לעשות בכל אימון? כל כמה זמן? על מה להקפיד?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אימון לפני הצבא

הוספת תגובה

• עוד 2 שאלות

בת 18
    27/05/2012

1. איך להגביר את קצב חילוף החומרים? איזה מזונות כדאי לאכול או לאכול בשביל זה?
    2. כמה קלוריות אני צריכה לאכול ביום כדי להרזות? על איזה מזונות כדאי לוותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד 2 שאלות - תגובה

שי אלנקרי
    28/05/2012

ממליץ כאן גם כן להתייעץ עם דיאטנית קלינית שתוכל לומר לך בדיוק מה וכמה את צריכה לאכול בהתאם למטרתך האישית.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אימון לפני הצבא - תגובה

שי אלנקרי
    28/05/2012

שלום,

ניתן לבצע גם תכנית אימונים בסיסית ולא רעה בכלל ללא חדר כושר (בייחוד שאת בתחילת דרכך) כדי לעלות את רמת הכושר הגופני, אך לשם כך הייתי ממליץ לך להתאים תכנית אימונים אישית. תכנית אימונים שוות ערך למרשם רפואי ועל אף שניתן למצוא אינספור תכניות אימונים על גבי הרשת, עדיין הייתי ממליץ לקבל תכנית בהתאמה אישית התואמת את יכולתך הגופנית, המטרות, היכולות ושאר פרמטרים הקשורים למשקל, גובה וכו'..

בגדול: תכנית אימונים של 45-60 דקות המחולקת ל-25-30 דקות פעיות אירובית ועוד 25 דקות לערך של אימון כוח. את הפעילות האירובית הייתי מבצע בחוץ כדוגמת הליכה / ריצה לסרוגין (עד למצב שניתן לעבור לריצה ממושכת) ואת אימון הכוח הייתי מבצע כנגד משקל הגוף ובאמצעות מכשירי הכושר הפזורים ברחבי הפארקים בישראל.

בכל אופן, ממליץ להתייעץ עם מדריך כושר (אפילו לפגישה חד פעמית) כדי להתאים לך תכנית אימון מדויקת.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו