שתי שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתי שאלות
    ניר
    02/06/2012

1. אם אעשה גם אימונים שמשפיעים על מסת השריר (והכוח) שכוללים 6 חזרות על כמעט מקסימום משקל שאני יכול להרים, לצד אימוני סיבולת של חזרות וסטים רבים על משקלים קטנים, זה ישפיע על השרירים שלי שהם יהיו גם בעלי מסה וגם בעלי "כושר" וסיבולת טובים כלומר שלא אאבד מהמהירות שלהם לדוגמה?

2. אפשר בבקשה דוגמות לתרגילים שעוזרים לחזק את שרירי הגב או יותר נכון את העמידות שלו מפני מכות ומתיחות. אני מוצא הרבה תרגילים באינטרנט אבל אני חושב שכל בן אדם יכול לבצע אותם ואני מחפש תרגילים ברמת קושי שתתאים גם למתאמנים בכושר ובמצב גופני מצוין, כלומר קשים יותר.

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שתי שאלות

הוספת תגובה

• שתי שאלות - תגובה

עופר קיס
    03/06/2012

1. לא - או כוח/ גודל או סיבולת. להמנע מהפחתה במהירות, בעת ביצוע משקל כבד " לנסות " להרים משקל בשיא המהירות שניתן - החזרה איטית למניעת פציעות.
    אם רוצה סבולת, בצע רק את הסבולת
    2. כדור כוח עם הגב לקיר - להטיח את הכדור אחורה ( כמו אאוט בכדורגל רק הפוך ) להתחיל בעדינות
    4 מחזורים של 8 חזרות עם כדור של 3 - 2 ק"ג
    אם מרגיש כאבים הפחת מהירות או הפסק
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו