צריכת חלבון אחרי אימון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכת חלבון אחרי אימון
    משה
    05/06/2012

שלום רב,
    אני מתאמן אימוני משקולות בחדר כושר 4 פעמים בשבוע ומקפיד על תזונה מתאימה.
    מייד אחרי אימון אני שותה שייק חלבן + מנת פחמימה.
    נכון לעכשיו אני משתמש באבקת חלבון מסוג "קומפלקס" כלומר שמורכבת מחלבון מי גבינה, חלבון קזאין וחלבון ביצה.הרעיון באבקה כזאת היא חלוקה של זמני הספיגה. חלבון מי גבינה ייספג בטווח הזמן הקרוב לאחר השתייה, הקזאין לטווח זמן בינוני וחלבון הביתה בטווח הארוך יותר וזאת כדי לספק לגוף תמיכת חלבונים לאורך זמן.

השאלה שלי היא, האם אחרי אימון, חלבון מסוג זה יעיל מספיק כדי מבחינת התאוששות ובניית השריר (כפועל יוצא של זמני ספיגה) או שעדיף אחרי אימון חלבון של 100% מיי גבינה כשי שכל כמות החלבון במנה תיספג כמה שיותר מהר?
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכת חלבון אחרי אימון

הוספת תגובה

• מישהו??

משה
    06/06/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריכת חלבון אחרי אימון - תגובה

עופר קיס
    07/06/2012

שלום משה
    לדעתי תמשיך בחלבון שאתה משתמש כרגע
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

משה
    07/06/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו