שלום לכולם, יש לי מספר שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לכולם, יש לי מספר שאלות
    ערן
    07/06/2012

שלום רב, אני מתאמן בחדר כושר כבר די קרוב לשנה ורק לאחרונה שמתי לב שאני לא עושה את התרגילים בתוכנית כמו שצריך. למשל, חזה. לא ידעתי איך לעשות את התרגיל כמו שצריך ככה שלא כלכך פיתחתי את השריר (אני מדבר על זה שצריך לדחוק מתחת לפטמות את המוט ולא מעל. כי מעל זה יותר כתפיים פחות חזה. ואף מדריך מדופלם לא אמר לי את זה עד היום!!)

אז לאחר ''המקדמה'' אני פשוט רוצה לשאול איפה אני יכול להשיג מדריך לאיך עושים את התרגילים השונים בחדר המשקולות כמו שצריך? כי המדריכים עצמם לא יודעים או שלא רוצים לספר.

שאלה נוספת, שמתי לב שאם איישם את התוכנית הכתובה שלי אז לא אגיע לכשל בשרירים. ולכן אני מוריד משקל ומעלה סטים. האם אני צודק? או שצריך לעשות פחות סטים ויותר משקל. אז בעצם אני אומר שאני כבר קרוב לשנה עושה את התרגילים השונים ולא מתנפח. למה?? מה לא בסדר??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום לכולם, יש לי מספר שאלות - תגובה

עופר קיס
    08/06/2012

ערן שלום
    אני מציע נלך לעבור מועדון
    אם לא השגת את היעדים שלך ואינך זוכה לידע המקצועי המתאים, או שתדרוש אותו מהנהלת המועדון או שתעזוב.
    אתה משלם בכסף, בזמן ובאנרגיה ועליך לקבל מוצר איכותי
    חפש מסיב ואם תרצה להתייעץ עימנו - אתה מוזמן
    עופר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התייחסותך ....

ערן
    08/06/2012

יש מצב שאתה מאוד צודק. ובאמת אני רואה לנכון לפנות למנהלת לגבי עניין זה. נכון לא הגעתי ליעדים שלי גם אחרי שנה של אימון עם תוכנית מסודרת.
    ולפי דעתי המדריכים שם ככל הנראה לא מעוניינים לעזור לי לפתח גוף או שהם פשוט לא יודעים איך. אני רואה מהצד איך מתאמנים אחרים עושים תרגילים בצורה לא נכונה ושהמדריכים לא מתקנים אותם (וככל הנראה מחוסר מידע - חמור מאוד!!!) ומדובר במכון כושר מאוד מפורסם.
    אני פשוט לא אגרתי מספיק אומץ כדי לפנות כי אני יודע שהמנהלת תנפנף אותי או שאני לא אצליח לומר לה את מה שבאמת אני חושב.
    תודה על ההמלצה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התייחסותך .... - תגובה

עופר קיס
    08/06/2012

יהיה מעניין - אל תוותר :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו