מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיתוח יכולות ריצהבת 1812/06/2012
שלום,
אני עוד מעט מתגייסת, ואני עובדת על הריצה שלי (בשביל מבחן ברואר).
אני ממש לא בכושר בריצה (אני מסוגלת ללכת מהר הרבה שעות, אבל לא מסוגלת לרוץ אפילו 500 מטר). ראיתי שיש תוכנית אימונים שבה הולכים 3 דקות, רצים 3 דקות, הולכים 3 דקות, רצים 3 דקות וחוזר חלילה. האם זאת תוכנית טובה? כמה קילומטרים לרוץ+ללכת?
האם בעזרת התוכנית הזאת תוך חודש אני אוכל לרוץ 2000?
על מה כדי לשים דגש כדי לרוץ כמו שצריך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיתוח יכולות ריצה - תגובה
שי אלנקרי17/06/2012שלום,
ניתן לבצע אימון הפוגות למשך 30 דקות בו על כל 5 דקות צעידה תבצעי דקה של ריצה. בהמשך ובהדרגתיות תנסי להקטין את זמן הצעידה ולהגדיל את זמן הריצה על למצב שבו תלכי ותרוצי חצי מהזמן בצורה שווה.
כך למעשה תתחילי להגדיל את זמן הריצה (יותר מזמן ההליכה) וכך גם בהדרגתיות תוכלי לרוץ ברציפות 20, 30 דקות ואף יותר. תלוי בזמן ובעצימות האימונים.
אני מציע בכל מקרה בכדי שתוכלי לקבל התאמה מושלמת של תכנית, להתייעץ עם איש מקצוע בנושא כדי לקבל תכנית אישית.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)