לד"ר זיו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד"ר זיו
    שבי
    14/06/2012

אני משחק כדורגל בן 22. היום רצתי בחוף ים וראיתי 2 שחקני כדורגל מוכרים עושים אימון עם מאמן כושר בחוף.
    אחד התרגילים היה:ריצת סללום עם קונוסים למרחק של 10-15 מטר עם כדור כח ביד,מספר פעמיים כאלה.
    1)איתי מה זה התרגיל הזה ריצה על החול עם כדור כח ביד?
    2)אני לא יודע אם זה בכוונה אבל לאחר מספר סטים שהם תפסו את הכדור כח ביד אחת, ולאחר מכן רצו ותפסו את הכדור כח ב2 הידיים. האם לדעתך יש הבדל בין האחיזות?
    תודה לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר זיו

הוספת תגובה

• לשבי

ד''ר איתי זיו
    14/06/2012

הערותי....
    1. ריצה בחול הים משפר רבות את מערכת הפרופריוספציה שחשובה במיוחד למניעת פציעות בעתיד.
    2. אימון עם כדור כוח בצורות שונות מעלה את הדופק כמובן בתלות במאמץ ובצורה המתוארת גם מסייע לשיפור היכולת הגופנית האירובית.
    3. לא כול כך ברור לי ההבדל בין התרגילים והדבר פחות עקרוני. החשוב ביותר הנו יישום עקרונות אימון שונים כמו: גיוון, עומס יסף, פיצוי יסף וכדומה. רק אז ניתן לשפר יכולת גופנית . שחקני כדורגל עשויים לבצע מאות סוגי אימונים שונים ואין בהכרח פרוטוקול אימון מסודר.

בברכה והצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו