איך אני יכול להרזות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך אני יכול להרזות
    מיכאל
    17/06/2012

שלום אני בן 12 אני שוקל 90 ק"ג והגובה שלי 170 איך אני יכול להרזות בצורה בטוחה???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך אני יכול להרזות

הוספת תגובה

• איך אני יכול להרזות - תגובה

איתן קטן
    17/06/2012

שלום מיכאל,

ירידה במשקל ובאחוז השומן בגוף הינו תהליך שדורש סובלנות. סובלנות מתקשרת עם הרצון שלך לעשות את השינוי בצורה בטוחה, כפי שתארת. אז לפני הכל, כל הכבוד על הרצון והמוטיבציה!
    איך עושים את זה? בראש ובראשונה תצטרך להתחיל לדאוג לאכול אוכל בריא ומזין, מכיוון שרוב התוצאות וההצלחה של תהליך כזה לאורך זמן הינו תלוי בתזונה מאוזנת ונכונה. בשביל התאמת התפריט- אני ממליץ לך להיפגש עם איש מקצוע שידאג להרכיב עבורך תפריט מתאים לך אישית. בנוסף, חשוב לשתף את ההורים בהחלטתך ובצרכיך, הרי הם אלו שדואגים לערוך את הקניות לבית. עם השמירה על תזונה מאוזנת, מומלץ מאוד לשלב פעילות גופנית כדי למקסם את התוצאות וכמובן כדי לשמור על אורח חיים בריא. כיום, יש לא מעט מכוני כושר המשלבים אימונים שונים, מהנים ומגוונים לילדים בגילך, אך אם אינך בעוניין בכך, תמצא פעילות ספורט שאתה נמשך אליה (כדורגל, כדורסל, טניס, שחייה או כל פעילות אחרת שמעניינת אותך) ופשוט תדבוק בה. חשוב מאוד שתעשה זאת מתוך רצון והנאה ולא מתוך הרגשת חובה. אני בטוח שתמצא פעילות כזאת, אם לא כמה.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו