איך להוריד 3 ק' ובעקר- איך לרזות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך להוריד 3 ק' ובעקר- איך לרזות?
    בת 18
    24/06/2012

הBMI שלי עומד על עשרים נקודה משהו. אני לא שמנה, אבל יש לי המון שומן ביריכיים, בטוסיק וגם קצת בבטן..
    1. הייתי רוצה להוריד כ-3 קילו. אני יכולה לעשות את זה רק על ידיי תזונה נכונה והליכה/ריצה 3 פעמים בשבוע? (ריצה משולבת בהליכה- כ-40 דקות, הליכה כשעה)
    2. איך אפשר להוריד את השומנים מהיריכיים, מהבטן ומהטוסיק? נגיד ביריכיים, אני לא רוצה שיהיה לי שריר תפוח במקום שומן...אני פשוט רוצה רגליים רזות יותר.. כנ"ל לגבי המקומות האחרים...איך אפשר לגרום לזה לקרות?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איך להוריד 3 ק' ובעקר- איך לרזות? - תגובה

איתן קטן
    24/06/2012

שלום רב,

1) אכן ניתן להוריד כ-3 קילו רק ע"י תזונה נכונה והליכה/ ריצה 3 פעמים בשבוע.

2) לא ניתן לשרוף שומן ממקומות ספציפיים. הגוף שורף שומן בפרופורציות מסוימות בכל האיברים. איך אפשר לגרום לזה לקרות? כפי שציינת- ע"י שמירה על תפריט תזונה מתאים וביצוע פעילות ספורטיבית.

3) אני ממליץ לך לשלב אימוני התנגדות (אנאירוביים) כחלק משגרת האימונים הנוכחית שאת מבצעת. אימוני התנגדות יתרמו לשמירה על מסת השריר במהלך חיטוב הגוף ויסייעו גם בהפחתת אחוז השומן מגופך.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

דנה מש
    15/07/2012

היי,
    BMI של 20 הוא המינימום התקין מבחינה רפואית. למרות הרצון לרדת במשקל אנו ממליצים להתמקד בחיטוב הגוף. מומלץ שתתייעצי עם מדריך כושר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה - תגובה

איתן קטן
    15/07/2012

שלום דנה,

כמה דברים ברשותך:

א) מדד BMI נמצא כמדד לא אמין שניתן להסיק ממנו מסקנות חד משמעיות.
    ב) המלצת לכותבת השאלה להתמקד בחיטוב הגוף, משמע - לרדת במשקל, כיוון שאין דרך אחרת שבה ניתן לחטב את הגוף (ולהוריד אחוזי שומן) מבלי לרדת במשקל. כך שיש סתירה בדברייך.

בברכת שבוע טוב,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו