מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה חייב לגבי תרגילי כוחיוסי25/06/2012
אני בן 14 ואני עכשיו עושה בבית כל יום תרגילי כוח עם משקולות קלות אני עושה יום אחד תרגילים מוסיימים ויום למוחורת תרגילים אחרים אז יוצא כאילו יום שאני עושה את תריגילים a ויום שאני עושה תריגלים b ככה כל יום אז בתרגילים a אני עושה כתפיים חזה ושריר אחורי. ובתרגילים b אני עושה שריר קידמי שכיבות שמיכה וכפיפות בטן אז השאלה שלי עם התרגלילם שאני עושה האם יש תרגיל מסויים שעובד על אותו השריר ואני עושה אותו יומים רצוף כי אסור לעשות אותו תרגיל פעמים רצוף כי זה שורף תשריר או משו כזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי יוסי
שי25/06/2012כתבת שבאימון A אתה עושה תרגיל לחזה ובאימון B אתה עושה שכיבות סמיכה - שכיבות סמיכה זה גם תרגיל שמיועד לחזה.
אתה צודק שלא מומלץ לעבוד על אותה קבוצת שריר יום אחרי יום וכדאי לתת לאותה קבוצה מנוחה לפחות של יום.
אתה בהחלט יכול לפצל את האימונים כך -
A - רגליים, חזה, שריר אחורי ( פושטי מרפק), בטן
B - גב, כתפיים, שריר אחורי (כופפי מרפק), זוקפי גו
זו רק המלצה, אתה כמובן יכול לחלק את זה שונה ובמידה ואתה מתלבט לגבי תרגילים מסויימים והייעוד שלהם ז"א לאיזו קבוצת שריר הם מכוונים תחפש באינטרנט, יש מגוון רחב של אתרים עם הידע שאתה מחפש, תכין רשימה מסודרת ו.. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליוסי= תגובה
ד''ר איתי זיו26/06/2012הערותי...
1. אין בעיה להתאמן יום אחרי יום אם מפעילים בכול פעם קבוצות שרירים אחרות. שכיבות סמיכה שייך ליום האימון של שרירי חזה לכן חשוב לבצעם באותו היום. תרגילי בטן בעיקרון מומלץ לבצע לא כול יום אלא לפחות פעם ביומיים. במיוחד במיוחד בתרגילים קשים ומיוחדים.
2. חשוב לבדוק מידת ההתקדמות באימון ולפי זה לנהוג. במידה וישנה עייפות רבה מומלץ לחכות יום נוסף
3. חשוב להקפיד על עומסים באימון. באימון ביתי יש לעיתים קושי להשיג מטרות אימון שונות.
תחושת 'השריפה' שהנך חש לעיתים הנה ריכוז חומצת חלב בשריר. אין בעיה עם העניין אך חשוב לדעת שתתקשה להעלות מסת שריר אם זו המטרה.
בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)