עזרה חייב לגבי תרגילי כוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה חייב לגבי תרגילי כוח
    יוסי
    25/06/2012

אני בן 14 ואני עכשיו עושה בבית כל יום תרגילי כוח עם משקולות קלות אני עושה יום אחד תרגילים מוסיימים ויום למוחורת תרגילים אחרים אז יוצא כאילו יום שאני עושה את תריגילים a ויום שאני עושה תריגלים b ככה כל יום אז בתרגילים a אני עושה כתפיים חזה ושריר אחורי. ובתרגילים b אני עושה שריר קידמי שכיבות שמיכה וכפיפות בטן אז השאלה שלי עם התרגלילם שאני עושה האם יש תרגיל מסויים שעובד על אותו השריר ואני עושה אותו יומים רצוף כי אסור לעשות אותו תרגיל פעמים רצוף כי זה שורף תשריר או משו כזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה חייב לגבי תרגילי כוח

הוספת תגובה

• היי יוסי

שי
    25/06/2012

כתבת שבאימון A אתה עושה תרגיל לחזה ובאימון B אתה עושה שכיבות סמיכה - שכיבות סמיכה זה גם תרגיל שמיועד לחזה.
    אתה צודק שלא מומלץ לעבוד על אותה קבוצת שריר יום אחרי יום וכדאי לתת לאותה קבוצה מנוחה לפחות של יום.

אתה בהחלט יכול לפצל את האימונים כך -
    A - רגליים, חזה, שריר אחורי ( פושטי מרפק), בטן
    B - גב, כתפיים, שריר אחורי (כופפי מרפק), זוקפי גו

זו רק המלצה, אתה כמובן יכול לחלק את זה שונה ובמידה ואתה מתלבט לגבי תרגילים מסויימים והייעוד שלהם ז"א לאיזו קבוצת שריר הם מכוונים תחפש באינטרנט, יש מגוון רחב של אתרים עם הידע שאתה מחפש, תכין רשימה מסודרת ו.. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליוסי= תגובה

ד''ר איתי זיו
    26/06/2012

הערותי...
    1. אין בעיה להתאמן יום אחרי יום אם מפעילים בכול פעם קבוצות שרירים אחרות. שכיבות סמיכה שייך ליום האימון של שרירי חזה לכן חשוב לבצעם באותו היום. תרגילי בטן בעיקרון מומלץ לבצע לא כול יום אלא לפחות פעם ביומיים. במיוחד במיוחד בתרגילים קשים ומיוחדים.
    2. חשוב לבדוק מידת ההתקדמות באימון ולפי זה לנהוג. במידה וישנה עייפות רבה מומלץ לחכות יום נוסף
    3. חשוב להקפיד על עומסים באימון. באימון ביתי יש לעיתים קושי להשיג מטרות אימון שונות.
    תחושת 'השריפה' שהנך חש לעיתים הנה ריכוז חומצת חלב בשריר. אין בעיה עם העניין אך חשוב לדעת שתתקשה להעלות מסת שריר אם זו המטרה.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו