ירידה בלתי מוסברת בכושר גופני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה בלתי מוסברת בכושר גופני
    מיכל
    01/07/2012

שלום
    אני מתאמנת 5 פעמים בשבוע כבר מספר שנים (בת 31 בכושר טוב מאוד) ולפני חצי שנה פתאום הרגשתי ירידה חדה בלתי מוסברת ביכולת הגופנית. גם בשחייה וגם בפעילות אירובית בחדר כושר. כאילו פתאום אין לי אור ואין כח להמשיך. עשיתי בדיקות דם ולא חסר כלום. המוגלובין קצת נמוך 11.1 אבל ברזל,פריטין,טרנספרין,בי 12 וחומצה פולית תקינים. לפני חודש שוב התחלתי לחזור לעצמי מבחינת יכולת והרגשתי ממש אופטימית, אבל לפני שבוע שוב הכל חזר. שוב ירדה היכולת אומנם עדיין לא ירדה לרמה שהגיעה בשפל, אבל מאימון לאימון במגמת ירידה. גם ביום יום אני מרגישה לעיתים תחושת מחנק. יש למישהו רעיון מה זה או מה אפשר לעשות/ למי לפנות?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ירידה בלתי מוסברת בכושר גופני - תגובה

עופר קיס
    02/07/2012

הי מיכל
    זה זמן התייעצות עם רופא ספורט כולל בדיקת מאמץ מרבית ( צריכת חמצן מרבית )
    על פניו זה לא תקין, חייב להיות הסבר פיזיולוגי או נפשי
    יש דרכי הנחה במדיקס אצל דר יוני ירום - אך יש עוד מרכזים טובים
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעופר

מיכל
    05/07/2012

בסופו של דבר הלכתי למיון כי ממש לא היה לי אוויר וגילו שיש לי תסחיף ריאתי דו צדדי!!!! היום חזרתי הביתה מ4 ימי אישפוז וכרגע אסור לי לעשות כל פעילות במשך 3 שבועות ואחכ לחזור בהדרגה. אני מקבלת זריקות קלקסן וכדורי קומדין לדילול דם. נתקלת בתופעה כזו בעבר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעופר - תגובה

עופר קיס
    05/07/2012

הי מיכל
    מזל
    אז עכשיו בטוח הזמן ( עוד 3 שבועות ) לקבוע עם רופא ספורט בלבד( ! ) לקבלת הנחיות חזרה לאימון
    בהצלחה והכל יהיה בסדר
    עופר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו