כושר גופני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כושר גופני
    שני
    03/07/2012

שלום, אני בחורה בת 23 ואני רזה ונמוכה, התחלתי לעשות כושר על מנת לחזק את הגוף שלי בלבד וקצת להשתחרר מתקופות לחוצות, הבעיה היחידה היא שאני לא רוצה לפתח שרירים, אלא רק לחזק את הגוף ולהרגיש יותר טוב מבפנים.
    אני לא רוצה להיראות כמו איזה גבר עם שרירים בידיים וברגליים.
    אם אני משלבת זומבה (אירובי) ושיעור חיטוב, יוכלו להיות לי שרירים? אני ממש מפחדת ולא רוצה שזה יקרה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כושר גופני

הוספת תגובה

• כושר גופני - תגובה

ד''ר איתי זיו
    03/07/2012

הערותי.....
    1. אימוני כוח של פעמיים בשבוע ממש לא מספיקים,,, על מנת להעלות מסת שריר בכלל ואצל נשים - בפרט. אין לך מה לחשוש מכיוון שעל מנת להעלות מסת שריר יש להקפיד על מספר כללים כמו: צריכת חלבון מוגברת, הפסקות קצרות באימון, מספר אימונים שבועיים רבים דייים, טסטוסטרון ברמה גבוהה כמו שיש לגברים,, ועוד. אמנם גם נשים יכולות להעלות מסת שריר אך כמובן הדבר תלוי בתנאים שהוזכרו לעיל.
    2. במידה וחלה עלייה מסויימת במסת השריר הרי באימון סבולת, מממושך ניתן בהחלט להפחיתה. אימוני זומבה, ריצות למרחקים ארוכים וכדומה לא ממש תורמים לעלייה במסת השריר. אציין שגם במידה ועולים במסת השריר הדבר לא קבוע וניתן תמיד להפחיתו.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

שני
    03/07/2012

כי חשבתי פשוט להפסיק להתאמן בגלל זה מרוב שאני מפחדת שיהיו לי שרירים..

אם זה יתרום לי רק לחיזוק אז אין לי בעיה..

כי למשל אם אשלב זומבה ופילאטיס, או אירובי אחר ועיצוב, זה לא ישנה לי כלום בגוף? אלא רק יחזק לי אותו? או שאני כן אראה שינוי בשריר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו