אימון מאוחר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימון מאוחר
    שני
    10/07/2012

בימים האחרונים בגלל לחץ בעבודה אני נאלצת לעבוד הרבה יותר, להשאר בשעות מאוחרות יחסית ולכן דוחה גם את מכון הכושר לשעות מאוחרות יותר. הבעיה היא שזה מעורר אותי ואני גם נרדמת מאוחר יותר ומתעוררת גמורה.
    האם כדאי לוותר על הפעילות בשבועיים הקרובים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אימון מאוחר

הוספת תגובה

• אימון מאוחר - תגובה

עופר קיס
    10/07/2012

לא !
    בצעי שני אימונים אחד באמצע השבוע ואחד בסוף השבוע . כך תשמרי על הכושר עם ירידה מתונה בשבועיים האלו. את יכולה לקצר את משך האימון אך לא את העצימות שלו
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבינה ללבך...

אורלי
    15/07/2012

העצה של הד"ר מעולה! אני במקומך לא הייתי מוותרת על הפעילות הגופנית... חוץ מזה שעדיף להפחית לחץ בעבודה מאשר לבטל לגמרי את הפעילות הגופנית. עברתי תקופה כזו לא מזמן ובזמנו קראתי מאמר מעולה בתחום של החזרת השינה לידיים שלנו ותתעודדי שזו תקופה זמנית שבקרוב תחלוף, זה הכי חשוב :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו