מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אימון רגליים ותאבוןסטודנט14/07/2012
שלום.
אמרו לי בחדר כושר, וכך גם קראתי בפורום ספורט כלשהו, שכדי שהמסה הכללית, ובמיוחד החלק העליון של הגוף יגדלו, יש צורך לאמן את הרגיים, כי ברגע שהרגליים יתחילו לגדול, גם בחלק העליון(ידיים, כתפיים...) הגדילה תתחזק. האם יש בזה הגיון? על חשבון מה תהיה גדילה? האם זה ישפיע על התאבון?
דרך אגב, למרות מה שקראתי לא פעם ברשת, התאבון שלי לא התגבר עקב אימונים(אני מתאמן פעמיים בשבוע די אינטנסיבי, כחודשיים, ולפני זה 3 פעמים בשבוע 8 חודש). ולכן כרבע מהאוכל שאני צורך אני עושה בכח, בלי רצון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימון רגליים ותאבון - תגובה
ד''ר איתי זיו18/07/2012הערותי....
1. אימוני רגליים הכוללים תרגילים מטרכבים חשובים במיוחד על מנת להגביר הפרשת הורמונים אנבוליים. שרירי הרגליים מגיבים טוב יותר מאשר שרירי הגוף האחרים . לפיכך תרגילים כמו סקווט, דד ליפט, לחיצת רגליים ועוד ישפיעו לחיוב על הפרשת הורמונים אנבולייים וגדילה בכלל.
2. לא מכיר נושא הרעב אחרי אימון שרירי רגליים. הדבר תלוי רבות בסוג האימון, ההוצאה הקלורית ועוד. אם הנך מוצא מאמר, מחקר בתחום אשמח שתשלח.
3. אימוני כוח של פעמיים בשבוע הנם המינימום הנדרש. מומלץ יותר במיוחד אם המטרה הנה העלאת מסת שריר.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.
סטודנט18/07/2012רגליים אני מאמן פעם בשבוע. האם היית מציע לי לאמן אותם גם ביום האחר של האימונים? או סתם, ביום "חופשי" בין שני האימונים להקדיש רבע שעה לרגליים בלבד? יש טעם בזה?
לגבי הרעב, הכוונה היתה, שכביכול עקב אימונים אינטנסיביים והוצאת אנרגיה גבוהה אני ארצה לאכול יותר. אז זהו, שלי זה לא קורה, הרבה פעמים אני מסיים לאכול בלי רצון, אלא כי ככה צריך לשם מאזן חיובי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)