מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פונקצינאליאלעד17/07/2012
1.האם אפשר לשלב אימון פונקוצינאלי במסגרת אימוני כח והיפרטרופיה?
והרציונאל הוא להכניס את התרגילים הפונקצינאלים בסוף?
כלומר אם אני עושה אימון לדוגמא שמשלב חזה יד קדמית.אז אני אעשה 3 סטים של 6 חזרות נגיד של לחיצה בשכיבה ועוד 3 סטים של פרפר בשכיבה של 10 חזרות ואז אשלב עוד 6 סטים לחזה באימון פונקציונאלי וכנ"ל לגבי יד קדמית..רק שביד קדמית אני אתן 4-5 סטים של כח ועוד 3-4 סטים של אימון פונקציונאלי
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פונקצינאלי - תגובה
ד''ר איתי זיו18/07/2012ה ערותי.
1. אין בעיה כלל ועיקר בשילוב תרגילים עם ציוד פונקציונלי אך יש לקחת בחשבון שקשה יותר לגבייס יחידות מוטוריות ולהעלות מסת שריר בשרירים הרלבנטיים מכיוון שפוקוס רב ניתן על ייצוב בעת התרגיל.
2. אין בעיה כלל לשלב השאלה הנה מה מטרת האימון העיקרית. בפועל אם המטרה אינה היפרטרופיה מהותית אין בעיה.
בכול מקרה חשוב להקפיד על מספר חזרות מתאים, סטים וכדומה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)