שלום לכולם.. שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לכולם.. שאלה
    אופיר
    27/07/2012

בזמן האחרון התחלתי להתאמן בבית ולעשות פקלים לקראת הצבא.. עכשיו יש לי בעיה. אחרי אימון די מפרח של 15-20 דקות אני ממש לא מרגיש טוב.. כאילו מן בחילה כזאת וחולשה. אני עייף אחרי אימון אבל אני לא מרגיש שאני קורע את עצמי יותר מידי.. פשוט אני לא מרגיש טוב. אחר כך אני עושה מקלחת קפואה ואז זה עובר. מישהו מבין בנושא ויכול לעזור לי?
    תודה רבה לעוזרים :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום לכולם.. שאלה

הוספת תגובה

• מישהו?

אופיר
    28/07/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאיתי

ד''ר איתי זיו
    28/07/2012

הערותי....1
    1. אימון של 20-15 דקות בעיקרון לא אמור בדרך כלל להיות כה מפרך אלא אם עובדים בדופק גבוה במיוחד, סטים של כוח עצימים מאוד וכדומה.
    2. תחושת עייפות רבה אופייניץ שרמת הכושר הגופני לקוי במיוחד אזי כול מאמץ עצים מצריך מנוחה ארוכה לאחר מכן.
    3. לא אמורה להיות בחילה ותחושה לא טובה אלא אם כן האימון היה ברמה שלא מתאימה לרמת המתאמן או לחילופין אין הקפדה על התזונה לפני האימון והאימון מתבצע על בטן ריקה.. ועוד.
    4. חשוב לבנות תוכנית מסודרת אירובית ואנאירובית אילולא כן ניתן להגיע לצבא עם פציעות שלד-שריר.
    5. ניתן לבדוק ברשת אודות תוכניות אימון אירוביות הדרגתיות ומושכלות וכך להגיע לכושר טוב ממש תוך מספר חודשים.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

אופיר
    29/07/2012

אני אעשה מה שאמרת ואברר יותר פרטים על אימונים כאלה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו