ל-קרניטין של סולגאר שאלה לאיתן ואית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ל-קרניטין של סולגאר שאלה לאיתן ואית
    רונית
    29/07/2012

הנני מתאמנת כ 4 פעמיים בשבוע בחדר כושר אירובי ואנאירובי המטרה:הורדת משקל והעלאת מסת שריר . ברצוני לרכוש את הנוזל ל- קרניטין ורציתי לשמוע מהמידע שמצוי אצלכם האם הוא מסייע בהפחתת שומן? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קרניטין -תגובה

תומר
    31/07/2012

אני מתאמן אמנם רק בשנה וחצי האחרונות אבל כבר חצי שנה לוקח את הקרניטין של סולגאר ואני יכול להגיד לך שאני מרגיש הרבה פחות עייף, ושההתאוששות שלי מהאימונים הרבה יותר מהירה. בנוסף, הצלחתי לרזות כבר 15 ק"ג והיד עוד נטויה כמו שאומרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תומר תודה כבר קניתי ומקווה לתוצאות.

רונית
    01/08/2012

כל הכבוד לך !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תומר שאלה מתי אתה שותה את הנוזל

רונית
    01/08/2012

ל-קרניטין לפני אימון או אחרי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל-קרניטין של סולגאר שאלה לאיתן ואית - תגובה

איתן קטן
    31/07/2012

היי מירי,

כמה דברים:

1) ירידה במשקל וחיטוב הגוף איננה יכולה להתרחש כאשר עולים במסת השריר ולהיפך, מכיוון שכדי לעלות במסת השריר דרוש לנו לשמור על עיקרון המאזן הקלורי החיובי- צריכת קלוריות גדולה מזו הנדרשת לגופך ביממה (ביחס מתאים). אותו הדבר גם עובד בצורה הפוכה- עלייה במסת השריר איננה יכולה להתקיים כשאר אנו שומרים על מאזן קלורי שלילי. בשל כך, תצטרכי להחליט איזו מהמטרות את מעוניינת להשיג ולאחר מכן לדאוג לתזונה נכונה שלה חשיבות עיקרית בהשגת המטרה הרצויה.

2) ל-קרניטין הינו תוסף שמייחסים לו השפעות חיוביות כמסייע בשריפת שומן, אך מחקרים עדכניים מראים שהוא לא באמת יעיל.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איתן אני רוצה להבין

רונית
    01/08/2012

אתה מציין שאם המטרה הרזייה אז אני צריכה להיות בגירעון שלילי אבל ואבל גדול אני במקביל מבצעת גם אימוני כוח ואירובי אז לפי דברייך אני צריכה להפסיק את האימוני כוח לא הגיוני??? אודה להסברך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איתן אני רוצה להבין - תגובה

איתן קטן
    01/08/2012

היי מירי,
    הבנת אותי לא נכון, ממש ממש לא לוותר על אימונים אנאירוביים (כוח) בתהליך החיטוב (בזמן גירעון קלורי). אימונים אנאירוביים מהווים לפקטור חשוב מאוד עבור ירידה במשקל והורדת אחוזי השומן בגוף, והיתרון העיקרי מביצועם הינו סיוע בשמירה על מסת השריר הקיימת/ מזעור איבוד מסת השריר ככל שאפשר. ככל שמסת השריר שלך גבוהה יותר, כך חילוף החומרים שלך גבוה יותר. בנוסף, אימוני כוח מספקים לשרירים את הגירוי הנחוץ לשמירה על מסת השריר הקיימת, מה שלא ניתן להפיק מביצוע אימונים אירוביים בלבד, לכן חשוב להמשיך ולשלב אותם כחלק משגרת האימונים שלך.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו