מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זרועות מלאות -מה עושים?שני30/07/2012
אני שוקלת 63 והגובה שלי 1.63. אני יודעת שאני נחשבת גבולית מבחינת משקל תקין.
העניין הוא כזה, אני די מרוצה מהגוף שלי באופן כללי,אני אוהבת את העבודה שאני מלאה במקומות מסויימים (בואו נגיד שאם אני יורדת במשקל החזה פשוט נעלם אז אני די מרוצה מהמצב הזה) אבל מצד שני יש אזור אחד שמציק לי במיוחד וזה הידיים. רציתי לדעת אם אני ארים משקולות או יחזק את שרירי הידיים- איך זה ישפיע עליהן? בגלל שהן לא דקות במיוחד אני פוחדת שהם יתרחבו עוד יותר אם אני אחזק את השרירים. אני חוששת בצדק? או שאולי להפך, הם ייתעצבו וייראו פחות רחבות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרועות מלאות -מה עושים? - תגובה
איתן קטן31/07/2012היי סופי,
אין לך מה לחשוש מהרמת משקולות. הרמת משקולות בצורה נכונה תורמת רבות לבריאות הכללית וכמו כן לחיזוק שרירי הגוף. בעת הרמת משקולות, כל עוד הנך דואגת לאכול באופן מאוזן ואני אסביר:
גדילה במסת השריר (נפח היד) או עיצוב היד תלויה בתזונה היומית שלך. אם את אוכלת באופן שבו יש לגוף עודף קלוריות (מאזן קלורי חיובי) סביר להניח שתעלי במשקל ובמסת השריר. אם הגוף נמצא בגירעון קלורי, את תרדי במשקל, תרדי באחוז השומן ותהי חטובה יותר. לכן, דאגי לאכול נכון ומאוזן ואל חשש מהרמת משקולות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)