מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היי אשמח לתשובהחן01/08/2012
היי אני חן אנ י בת 18 והייתה לי הפרעת אכילה ויצאת ן ממנה אבל כתוצאה ממנה למרות ששקלתי 56 (עכשיו אני שוקלת 64 והגובה שלי הוא 154)
הייתה לי תמיד בטן והגוף שלי רזה נורא מוזר...
אני כבר שנה במכון כושר ולא הצלחתי להיפטר מהבטן והמותניים האלה שיש לי..
יוצא שיש לי פחות מוטבציה ועכשיו לא הייתי כבר שלוש שבועות במכון וכבר 3 חודשיים באופן סדיר..
אני לא יודעת מה אני צריכה לעשות כדאי להוריד את הבטן?
פילאטיס?אירובי?ריצות?הליכות?מה??
יש לי גם בעיה של חוסר זמן...אז אני צרכה לדעת מה המינומום של פעילות בשבוע כדאי לרזות נניח 10 קילו ב4 חודשים?
אני מודעת לעובדה שהשאלות שלי מוזרות אבל...לא יודעת את מי לשאול..=]
תודה מראש
חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אשמח לתשובה - תגובה
איתן קטן01/08/2012היי חן,
קודם כל- כל הכבוד שהתגברת בהצלחה על הפרעות אכילה, זה לא קל ודורש המון כוח מנטלי!
בנוגע לשאלותייך:
- חיטוב הגוף וירידה באחוז השומן בגוף (גם בבטן) קשור בעיקר בשמירה על תזונה נכונה, פחות באימונים. ללא תזונה נכונה ומאוזנת התוצאות יהיו דלות וההתקדמות תהיה מינורית ואף תיעצר.
ההמלצה שלי היא שתיפגשי עם איש מקצוע שיכוון אותך מקצועית (אפילו עם דיאטנית מקופת החולים), אך תדאגי לציין בפניה שאת עוסקת בפעילות גופנית. בנוסף, קבעי פגישה עם מדריך הכושר שבו את מנויה ותאמרי לו שאת מעוניינת בבניית תוכנית אימונים אירוביים ואנאירוביים (כוח). כמו כן, צייני בפניו שאת מוגבלת בזמן ואני בטוח שתמצאו את הפתרון הנכון שיביא להצלחתך. יש מגוון שיטות אימון שמתאימות גם למתאמנים החסרים בזמן, כך שאין לך ממה לדאוג בנושא.
- בנוגע לשאלתך על מינימום הפעילות השבועית שנחוצה כדי לרזות 10 קילו - לא ניתן לחזות ירידה שכזו מהסיבה שזה נורא אינדיבידואלי. מה שכן, ניתן לשער, אבל לפי מראית עין ונתונייך האישיים.
- כלל ברזל בירידה במשקל ובכלל בספורט- לאחר שהדרך הנכונה תהיה בידייך, הסובלנות תוביל אותך להצלחה. לרוב, מי שפזיז/ ממהר בתהליך הירידה במשקל, משלם על כך בהמשך.
המון הצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)









