היי אשמח לתשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי אשמח לתשובה
    חן
    01/08/2012

היי אני חן אנ י בת 18 והייתה לי הפרעת אכילה ויצאת ן ממנה אבל כתוצאה ממנה למרות ששקלתי 56 (עכשיו אני שוקלת 64 והגובה שלי הוא 154)

הייתה לי תמיד בטן והגוף שלי רזה נורא מוזר...
    אני כבר שנה במכון כושר ולא הצלחתי להיפטר מהבטן והמותניים האלה שיש לי..
    יוצא שיש לי פחות מוטבציה ועכשיו לא הייתי כבר שלוש שבועות במכון וכבר 3 חודשיים באופן סדיר..
    אני לא יודעת מה אני צריכה לעשות כדאי להוריד את הבטן?
    פילאטיס?אירובי?ריצות?הליכות?מה??
    יש לי גם בעיה של חוסר זמן...אז אני צרכה לדעת מה המינומום של פעילות בשבוע כדאי לרזות נניח 10 קילו ב4 חודשים?
    אני מודעת לעובדה שהשאלות שלי מוזרות אבל...לא יודעת את מי לשאול..=]
    תודה מראש
    חן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי אשמח לתשובה

הוספת תגובה

• היי אשמח לתשובה - תגובה

איתן קטן
    01/08/2012

היי חן,

קודם כל- כל הכבוד שהתגברת בהצלחה על הפרעות אכילה, זה לא קל ודורש המון כוח מנטלי!

בנוגע לשאלותייך:
    - חיטוב הגוף וירידה באחוז השומן בגוף (גם בבטן) קשור בעיקר בשמירה על תזונה נכונה, פחות באימונים. ללא תזונה נכונה ומאוזנת התוצאות יהיו דלות וההתקדמות תהיה מינורית ואף תיעצר.
    ההמלצה שלי היא שתיפגשי עם איש מקצוע שיכוון אותך מקצועית (אפילו עם דיאטנית מקופת החולים), אך תדאגי לציין בפניה שאת עוסקת בפעילות גופנית. בנוסף, קבעי פגישה עם מדריך הכושר שבו את מנויה ותאמרי לו שאת מעוניינת בבניית תוכנית אימונים אירוביים ואנאירוביים (כוח). כמו כן, צייני בפניו שאת מוגבלת בזמן ואני בטוח שתמצאו את הפתרון הנכון שיביא להצלחתך. יש מגוון שיטות אימון שמתאימות גם למתאמנים החסרים בזמן, כך שאין לך ממה לדאוג בנושא.
    - בנוגע לשאלתך על מינימום הפעילות השבועית שנחוצה כדי לרזות 10 קילו - לא ניתן לחזות ירידה שכזו מהסיבה שזה נורא אינדיבידואלי. מה שכן, ניתן לשער, אבל לפי מראית עין ונתונייך האישיים.
    - כלל ברזל בירידה במשקל ובכלל בספורט- לאחר שהדרך הנכונה תהיה בידייך, הסובלנות תוביל אותך להצלחה. לרוב, מי שפזיז/ ממהר בתהליך הירידה במשקל, משלם על כך בהמשך.

המון הצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו