מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השפעת אחוזי שומן על הניתורהראל05/08/2012
שלום שמי הראל ואחוזי שומן שלי עומדים בערך על 18-20 אני שוקל 75 גובה 180 פחות או יותר
ואני משחק כדורסל ורץ ספרינטים וריצות
רציתי לשאול אם אני יוריד את אחוזי לסביבות 10-11 אני ירגיש שיפור בניתור ?
כוח מתפרץ,זריזות,מהירות ,אתלטיקה בכללי?
אתה מאמין שאני ישפר 10 ס''מ את הניתור שלי ?
ואיזה תרגילים במכון כושר עובדים הכי טוב על ניתור?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השפעת אחוזי שומן על הניתור - תגובה
ד''ר איתי זיו05/08/2012הערותי....
1. הפחתת אחוזי שומן ישפיעו מאוד לחיוב על הניתור מכיוון שמדובר על פעולה שקשורה לכוח יחסי כלומר היחס בין מסת השריר למסת השומן.
2. בעבר פרסמתי מאמר על אחוזי שומן לשחקני כדורסל, נסה לחפשו ברשת.
3. תרגילים כמו סקווט, דד ליפט, מכרעים באופן מתפרץ כלןמר ביצוע התרגילים במספר חזרות של RM4-RM10 בממוצע יעילים מאוד לשיפור הניתור. חשוב לציין שיש לבנות תוכנית אימונים מסודרת ולפי זה לפעול.
4. אימונים פליאומטריים יעילים מאוד. כלומר: ניתור מכסא לקרקע וניתור, ניתור, קפיצה מעל חבלי בגבהים שונים ועוד.
5. אימונים איכותיים בהם העומס גבוה יש לבצע אחת למספר ימים ולא מדי אימון.
6. חשוב למדוד את הניתור ולראות מידת השיפור. ניתן לקפוץ אנכית לקיר ולראות היכן הגעת ולפי זה למדוד מדי מספר שבועות.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)