מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אימונים ותזונה ליקראת גיבוש סיירתנועם05/08/2012
שלום אני בן 19 שוקל 79 גובה 1.80 מבנה גוף שרירי מאוד בעל מסה גדולה בעיקר גב
ואני רוצה להיתחטב ואך ורק והילתחטב אני עושה במכון כושר אימוני סיבולת של 15 חזרות אימון חזק מאוד של שעתיים והרבה סופר סטים ורץ 8קילומטר ביום ועוד הליכה של 16 קילומטר אם משקל על הגוף וגם בוחן בר אור שאני עשוה 90 שכיבות סמיכה 100 כפיפות בטן וריצת 2000 ואני שומר על תזונה נכונה ולא נוגע בשום דבר חוץ מהתזונה אבל יש משהו שמדאיג אותי זה השומן שאני אוכל כול יום אומנם זה שומן בריא אבל זה ניראה לי הרבה אני יתן נתונים וישמח לקבל חוות דעת
פחמימות-259 גרם חלבונים-232 גרם סידן-1585 גרם שומן 92 רם
שומן רווי 30 גרם קלוריות 2660 גרם
זה כול יום וזה כולל אימון ספורטבי חזק מאוד וחשוב לציין שאני רוצה להוריד אחוזי שומן באופן מהיר נישאר לי 3 וחצי חודשים לגיבוש
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימונים ותזונה ליקראת גיבוש סיירת - תגובה
עופר קיס06/08/2012נועם שלום
קבע פגישה עם תזונאי ספורט - ותוציא את הצורך לנחש איך לרדת באחוזי השומן
עופר
אפשר בוינגייט , מדיקס או מרכז רפואת ספורט אחר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)