אחוזי שומן גבוהים בגוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחוזי שומן גבוהים בגוף
    נעמה
    06/08/2012

היי, אני שוקלת 55 ק"ג וגובהי 1.67, יש לי שומן בבטן, ירכיים וישבן,אנשים חושבים שאני רזה אבל אני ממש לא. כשאני יושבת במיוחד אני מרגישה שאני נוזלית(כל השומן נשפך החוצה), אני לא רוצה להוריד במשקל אבל אני לא מצליחה להוריד א השומן הזה, אני עושה פעילות אירובית (הליכה בשילוב של ריצה ) פעמיים בשבוע ופעם בשבוע תרגילים עם משקולת אך לא רואה תוצאות. האם אני עושה משהו לא נכון? יש לציין שאני אוכלת בסדר גמור לפעמים אוכלת מתוק אבל לא בהגזמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחוזי שומן גבוהים בגוף

הוספת תגובה

• אחוזי שומן גבוהים בגוף - תגובה

איתן קטן
    06/08/2012

היי נעמה,

עושה רושם שמסת השריר שלך בגוף דלה מאוד ולכן קשה לך להפחית את אחוז השומן הנוכחי. אני ממליץ בחום לשלב אימונים אנאירוביים (אימוני התנגדות) כחלק משגרת האימונים הנוכחית שלך וכמובן לשמור על תזונה נכונה במקביל. אימונים אנאירוביים יסייעו לך בשמירה על מסת השריר וחילוף חומרים תקין. כמו כן, עלייה במסת השריר תגרום להאצת חילוף החומרים והפחתת אחוז השומן בגוף.

שבוע טוב ומוצלח,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתי

נעמה
    06/08/2012

א. תודה רבה על התגובה המהירה
    ב. כמה פעמים בשבוע זה בסדר להתאמן וכמה זמן משך כל אימון כדי לראות תוצאות יפות?
    ג. האם בכל אימון אני צריכה להתאמן על מקום אחד בגוף או שניתן להתאמן על כל הגוף( בטן , ירכיים וישבן או אימון אחד רק ישבן וירכיים)?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתי - תגובה

איתן קטן
    06/08/2012

א. אין על מה!
    ב. לא מספיק לבצע פעם בשבוע אימון משקולות. מומלץ לבצע 2-3 אימוני התנגדות בשבוע כאשר בין אימון לאימון יש 48 שעות מנוחה, ללא קשר לאימונים האירוביים. כלומר, את יכולה לשלב בין האימון האנאירובי לאימון האירובי וגם לבצע אימון אירובי יום לאחר האימון האנאירובי. משך האימון תלוי באופן האימון ובהתאם לרמת הכושר של המתאמן. לרוב, אימון הכוח ייארך סביב 40 דקות כולל חימום.
    ג. כמתאמנת מתחילה בעולם האנאירובי, מומלץ לבצע אימון שנקרא Full Body Workout או בקצרה- אימון A, שבו המתאמן מאמן על כל שרירי הגוף באימון אחד. אז בנוגע לשאלתך- כן, אפשר לאמן את כל שרירי הגוף באימון אחד ואני אישית אפילו נהנה לעבוד בצורה הזאת יותר מאימונים מפוצלים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו