דיאטה שאלה לאיתן קטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטה שאלה לאיתן קטן
    יעל
    06/08/2012

בת 42 שוקלת 75 גובה 165 פעילות: 4 אימוני כוח ו3 אימוני אירובי המטרה הרזייה אך גם לשמור על מסת שריר כמה קלוריות לדעתך אני צריכה לאכול?
    כדי לרזות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטה שאלה לאיתן קטן

הוספת תגובה

• איתן

רונית
    07/08/2012

תודה על תשובתך. לפי השעון אני מפחיתה ביום רגיל 600 קלוריות ובשישי שבת משהו כמו 1000 קלוריות בנפרד. אני לא בטוחה שהחישוב שלי נכון כי יצא לי סכום גבוה של קלוריות שאני צריכה לאכול כדי לרזות. האם אתה יכול בבקשה לומר לי כמה אני צריכה לאכול לפי הנתונים לעיל? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איתן - תגובה

איתן קטן
    07/08/2012

לא כל כך הבנתי מה כוונתך ב"לפי השעון"... האם התכוונת לפי מחשבון קלוריות כלשהו? מה הערך הקלורי שיצא לך?

גירעון קלורי של 1000 קלוריות זה דיי הרבה, אבל כל עוד תפריט התזונה שלך לא יורד מ-1000 קלוריות, אז פעם בשבוע זה בסדר. קחי בחשבון שאת יכולה לשמור על גירעון נמוך יותר ולהינות מתוצאות מעולות.

בנוגע לערכים הקלוריים היומיים- אני יכול לתת לך הערכה כללית ולא מדוייקת, מהסיבה שאינני מכיר את מבנה הגוף שלך, אחוז השומן ואורח החיים (פעילות יום יומית וכו'). צייני בבקשה כמה קלוריות את מוציאה באימון אירובי, על מנת שאוכל להשיב לשאלתך.

המשך יום מוצלח,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איתן

רונית
    08/08/2012

התכוונתי לשעון דופק - הפחתה של הקלוריות. מבנה הגוף שלי צרה במותניים ורחבה בירכיים. האם עכשיו אתה יכול לומר לי כמה קלוריות אני צריכה לאכול? תודה על התייחסותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באירובי אני מפחיתה משהו כמו 600

רונית
    08/08/2012

קלוריות בעצימות גבוהה ובדופק של 140- 160

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באירובי אני מפחיתה משהו כמו 600 - תגובה

איתן קטן
    08/08/2012

היי יעל,

במידה ואת מבצעת 4 אימוני כוח בשבוע + 3 אימונים אירוביים וההוצאה הקלורית שלך בכל אימון אירובי עומדת על כ-600 קלוריות בערך, תפריט המורכב מ-1500 קלוריות צריך להתאים לך בתור התחלה (בערך גירעון קלורי של 500 קלוריות). כתבתי על הנושא מדריך מפורט באינטרנט ונסי לחפשו בגוגל, אני בטוח שיתרום לך רבות. כמו כן, ממליץ להיוועץ עם איש מקצוע מוסמך או עם דיאטנית בקופת החולים, רק חשוב מאוד לציין בפניה שאת עוסקת בפעילות גופנית.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ההפניה הכי משונה ברשת

איציק
    09/08/2012

יש ברשת כמה וכמה מאמרים שכתבת. אתה היחיד כאן שיכול לעשות חיפוש עם מילות מפתח (שאותן רק אתה מכיר) ולהפנות אותנו ישירות לאותו מאמר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ההפניה הכי משונה ברשת - תגובה

איתן קטן
    09/08/2012

שלום איציק,

יש סיבה לכך שלא העלתי לכאן לינק ישיר למאמר. בכל אופן, נסה לעשות גוגל על המילים- "המדריך לירידה במשקל" והוסף את שמי בסוף.

יום נפלא,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו