אחרי לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי לידה
    שלי
    09/08/2012

שלום רב, תחילה תודה על יחד נפלא לכותבים ומענה מפורטץ
    שנית אני אחרי לידה שלישית וחזרתי למשקלי - 4 חודש ים אחרי שוקלת 55 גובה 153 ואחוזי שומן 28, אני בסטודיו סי 3 פעמים בשבוע אך מודאגת משני דברים:
    העור בירכיים רפוי וייתכן שאין מספיק שרירים האם ייתהדק עם ההרזיה? אני בת 37 ולא בטוחה שאוכל להדק את הרפיון בישבן בירכיים, מקפידה על תזונה ורצה כל היום ולכן בערב יש לי כוח רק לשיעוריי חיטוב, האם יהיה שיפור והידוק של העור אם אמשיך?

אציין שלפני חודש הייתי 30 אחוזי שומן ושמרתי על תזונה דלה בשומן (לא מידיי) ואני ראה שיפור, לאילו אחוזי שומן עליי לשאוף?
    יש המלצות? כמה קלוריות עליי לאכול ביום כדי לרדת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי לידה

הוספת תגובה

• לא ענו לי...

שלי
    11/08/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרי לידה - תגובה

איתן קטן
    11/08/2012

שבוע טוב שלי,

לפני הכל- מזל טוב על לידת הילד/ה וכל הכבוד על ההתמדה בתזונה ובכושר!

בהתייחס לשאלותייך:

א) עור/מקום רפוי יכול להיות כתוצאה מהימצאות שומן באיזור, עודף עור או מסת שריר דלה. מהנסיון שלי, לרוב מדובר במסת שריר דלה עקב חוסר ביצוע של אימונים אנאירוביים (התנגדות) כחלק משגרת האימונים הנוכחית. עבודת התנגדות מתאימה עבור שרירי הגוף תגרום לשמירה על חילוף החומרים ואף תגביר אותו, תחזק את השרירים, ואם תתרחש עלייה במסת השריר הדבר יתרום לחיוב במראה החיצוני, בכך שהשרירים יהיו נוקשים יותר ומעוצבים יותר.
    ב) האם התכוונת שאת מקפידה על תפריט תזונה שהותאם לך ע"י איש מקצוע או תפריט שהרכבת בעצמך?
    ג) אם את לאחר לידה שלישית, אני משער שאת סביב גיל ה35? אם כך, עלייך לשאוף להגיע אל 24-25% שומן. ושוב חשוב לי לציין- שעבודה באימוני כוח כחלק מהתוכנית הנוכחית תוכל למקסם את התוצאות.
    ד) צריכה קלורית הינה אינדיבידואלית בין אדם לאדם בהתאם למבנה גוף, משקל, גיל, גובה ואורח החיים. ניתן להעריך את הערך הקלורי הנדרש לך באופן כללי, אבל לא ניתן לענות תשובה מדויקת מבלי להכירך.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם חיטוב זה אנאירובי?

שלי
    12/08/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם חיטוב זה אנאירובי? - תגובה

איתן קטן
    12/08/2012

חיטוב- תהליך שבו מתרחשת ירידה במשקל, בעיקר במסת השומן של הגוף.

פעילות אנאירובית- פעילות מאומצת לזמן קצר ובעצימות גבוהה. לדוגמה: ריצות קצרות ועצימות, עבודה כנגד משקל גוף/ גומיות מתח/ משקולות וכדומה. לפעילות זו יש חשיבות גדולה עבור ירידה במשקל וחיטוב הגוף מעצם תרומתה בשמירה על חילוף חומרים תקין ועל מסת השריר הקיימת.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו