פגיעה בגדילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פגיעה בגדילה
    גל
    10/08/2012

שלום!
    אני בן 15 וחצי בגובה 1.69 ובמשקל 65. אני עובד בחדר כושר 3 פעמים בשבוע ושוחה פעמיים בשבוע.
    עד עכשיו הייתי בחדר כושר מתאמן על מנת לפתח את השרירים וגם הצלחתי אבל בזמן האחרון התחלתי להרגיש כאבים בגב ובכתפיים וחבר שלי אמר לי שהעלאת מסת השריר יותר מדי תגרום לי פגיעה בגדילה. האם זה נכון? ומה אני צריך לעשות כדי לתקן את זה?
    נ.ב.: אני רוצה להיות גבוה משהו בין 182-185 ס''מ אז זה ממש חשוב לי!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פגיעה בגדילה

הוספת תגובה

• פגיעה בגדילה - תגובה

עופר קיס
    10/08/2012

גל שלום
    האימונים לא יפגעו בגדילה שלך!!!
    אבל, אימונים לא מאוזנים עלולים לפגוע ביציבה שלך וכמובן לפגוע בכתפיים ובגב.
    קח מס' אימונים אישיים עם מאמן אישי איכותי לוודא תכנית מאוזנת וטכניקת ביצוע איכותית
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה

גל
    11/08/2012

היי עופר!
    תודה רבה על התשובה כל כך פחדתי שפגעתי בגדילה שלי, אני יקח מאמן כושר אישי לכמה פגישות כדי שיעזור לי לבנות את התוכנית הכי טובה בשבילי.
    יש לי עוד שאלה:אני רוצה עכשיו לחטב את הגוף שלי ואני יודע שבשביל זה צריך אחוז שומן נמוך, מה הדרך הכי טובה להוריד את אחוז השומן? והאם תזונה נכונה ומבוקרת לוקחת חלק חשוב בתהליך הזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה - תגובה

עופר קיס
    11/08/2012

הי גל
    חלק הכי חשוב - בקש עזרה מהמאמן שיהיה או תזונאית דרך הקופה
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

גל
    11/08/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו