מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוכנית אימוניםרועי11/08/2012
שלום לכולם!
עד עכשיו התאמנתי בתוכנית AB במשך שנה ורואה תוצאות יפות..,
לאחרונה איני יכול להתאמן 4 פעמים בשבוע ,אלא רק 3 והבנתי שיותר טוב להתאמן בתוכנית A (FULL BODY WORK ,
אני מחפש את התוכנית האינטנסיבית ביותר באימון A להעלאת מסת השריר,
כמה מערכות,תרגילים,וסטים אני צריך לעשות לכל קבוצת שריר?
יש לציין שוב שאני כבר מתאמן מעל לשנה.
תודה רבה מראש!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוכנית אימונים - תגובה
איתן קטן12/08/2012שלום רועי,
לא בהכרח שהתוכנית האינטנסיבית ביותר היא התוכנית שתתאים לך, לפעמים יתר אינטנסיביות מאטה את קצב ההתקדמות במתאמנים רבים. בהתייחס לתוכנית FBW /A - תכנית אפקטיבית תהיה מורכבת מכ-3-4 סטים לשריר גדול (אם בחרת לבצע 4 סטים לשריר גדול, אז 2 תרגילים שונים, בכל תרגיל 2 סטים) וכ- 1-2 סטים לשריר קטן (תרגיל אחד). המלצה - דאג לשלב תרגילים מורכבים כחלק מהתוכנית (deadlift/ Squat) . כמו כן, העצימות תלויה במשקל העבודה שלך וזמני המנוחה.
בנוסף, אם יש לך זמן, אני ממליץ לך לקרוא על תוכנית בשם HST. חפש עליה מידע בגוגל... התוכנית מאתגרת ולא משעממת, יכול להיות שגם אתה תאהב את העיקרון שלה. מנסיוני האישי ושל רבים אחרים- היא עובדת יפה מאוד.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)