חיטוב הגוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיטוב הגוף
    גל
    12/08/2012

שלום!
    אני בן 15 והייתי רוצה לחטב את הגוף שלי.
    האם אתם יכולים להמליץ לי על תרגילי כוח טובים ואימוני אירובי שיעזרו לי?
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיטוב הגוף

הוספת תגובה

• חיטוב הגוף - תגובה

איתן קטן
    12/08/2012

שלום גל,

האם תוכל לפרט יותר לגבי הנתונים שלך (גובה, משקל)?

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גובה ומשקל

גל
    12/08/2012

אני בגובה 1.69 במשקל 65.
    ואם אפשר תוכנית שלא תפגע בגדילה שלי.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גובה ומשקל - תגובה

איתן קטן
    12/08/2012

האם המטרה שלך הינה ירידה במשקל וחיטוב הגוף או עלייה במסת השריר? אני שואל את זה כיוון שלרוב יש נטייה להתבלבל בין שני התהליכים.

תוכנית האימונים המומלצת למתאמן מתחיל בחדר הכושר הינה FBW- תכנית אימון שבה מאמנים את כל שרירי הגוף באימון אחד. התדירות המומלצת - כ-3 פעמים בשבוע, כאשר בין אימון לאימון יש 48 שעות מנוחה.
    בנוסף לאימון הנ"ל, יש לשלב פעילות אירובית כדי לשפר את סיבולת לב הריאה שלך ואם מטרתך הינה חיטוב הגוף, הפעילות מסייעת לשריפת הקלוריות היומית ובינהן גם שומן.
    בנוגע לפגעה בגדילה- אין לך ממה לחשוש. אימון משקולות שמבוצע באופן מבוקר ונכון לא יפגע בתהליך הגדילה שלך אלא להיפך, הוא יתרום לחיזוק הגוף וחיזוק מערכת השלד, שיפור בכוח הפיזי, שיפור היציבה והעלאת הדימוי העצמי.

בשל העובדה שאתה מתאמן מתחיל, אני ממליץ לך להיוועץ עם איש מקצוע בחדר הכושר או להיעזר במאמן כושר אישי, במידה ואינך מעוניין להירשם לחדר הכושר. חשוב לבצע את התרגילים באמצעות טכניקה נכונה, גם עבור בריאות תקינה וגם עבור ניצול מקסימלי של אפקטיביות האימון.
    * חשוב לתת דגש גדול גם לתזונה הנכונה לשם השגת המטרה. תזונה נכונה אחראית לעיקר התוצאות שאותן אתה רוצה להשיג.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ושאלה

גל
    12/08/2012

תודה רבה! אני יעשה מה שאמרת.
    שאלה נוספת:המטרה שלי היא חיטוב הגוף ולא ניפוח אז האם אני צריך לאכול חלבונים אחרי האימון או שלא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ושאלה - תגובה

איתן קטן
    12/08/2012

אכן. אתה צריך לאכול חלבונים כחלק מהתזונה היומית שלך, גם לאחר האימון. לחלבונים תפקיד חשוב לבריאות תקינה ובין היתר, גם בתהליכי בניה ושיקום של רקמות לאחר האימון. בנוסף לחלבונים, אין לוותר על צריכת פחמימות ושומנים (ביחס המתאים) כחלק מאורח חיים בריא.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

גל
    13/08/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו