יש לי כמה שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי כמה שאלות
    גל
    13/08/2012

שלום!
    יש לי כמה שאלות:
    1.האם יש זמן אידיאלי לאכילת חלבונים אחרי אימון?
    2.האם אימון בוקר על בטן ריקה משפיע יותר טוב?
    3.האם בגילי (15) זה טוב ונכון לפתח שרירים?
    4.אתם יכולים להמליץ לי על כמה תרגילי בטן טובים.
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי כמה שאלות

הוספת תגובה

• יש לי כמה שאלות - תגובה

איתן קטן
    14/08/2012

היי גל,

1) אני משער שאתה שואל את השאלה הזו בעקבות "חלון ההזדמנויות" המפורסם? אם כך- תלוי בסוג האימון, בעצימות ובתזונה שקדמה לאימון.
    2) לא. עדיף לאכול לפני אימון ולבצע אותו בעצימות בינונית-גבוהה עם אנרגיה זמינה.
    3) כן. מומלץ בגיל להתאמן כנגד משקולות/ משקל גוף עבור התפתחות תקינה, חיזוק השרירים, חיזוק מערכת השלד ועוד תרומות נוספות. כמובן שחובה לבצע את התרגילים השונים באמצעות טכניקה נכונה. נסה להיעזר במדריך בחדר הכושר.
    4) יש שפע של תרגילי בטן שאתה יכול לצפות וללמוד ביוטיוב (בעברית ובאנגלית). בדרך הזו תוכל להבין טוב יותר מאשר הסבר שתקבל כאן. בנוסף, במידה ותיעזר במדריך כושר מוסמך, הוא כבר ידאג לך גם בנושא הזה.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

גל
    14/08/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו