מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום :-)אלעד01/02/2007
אני בן 15 ו3 חודשים בערך, אני מתאמן מתחילת הלימודים ברצינות. (לפני החופש גם התאמנתי אבל קצת וחיפפתי והמלחמה הרסה לי חודשים לא הייתי במכון בחופש כי אני גר
בצפון)
אז אני כרגע 1.72 משקל 58 (אני רוצה להעלות) .
אני רוצה להתחיל לקחת
אבקת חלבונים
אני רוצה לדעת מידע על זה, ההשפעות, תוך כמה זמן יראו תוצאות, האם זה מומלץ ועוד.
אני עובד תכנית AB
יום ראשון שלישי וחמישי 2 תרגילים ידים ו3 תרגילים חזה
יום שני רביעי ושישי 3 תרגילים גב 2 יד אחורית ותרגיל 1 כתפים
וכל יום בטן 15*4 רגיל
ו15*2 אלכסונים כל צד
+בטן תחתונה (הרמת רגלים בתליה)
אני מרגיש שאני מתאמן חזק מספיק ושאם אני יקח חלבונים זה יהיה מצויין.
האם זה בסדר לקחת חלבונים בגיל הזה? האם זה יפריע לגדילה שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלבונים ואימון
עמי עיני05/02/2007נראה כי רמת הידע שלך בנושאי האימון והתזונה טעוני שיפור וטוב שאתה מתייעץ.
לתוסף חלבון אין השפעות שליליות וזה בסדר להשתמש בחלבונים גם בגילך (זה לא משפיע על הצמיחה לגובה). השאלה הנשאלת היא האם אתה באמת זקוק לתוסף חלבון???
לתוסף חלבון זקוקים מתאמנים שאינם אוכלים מספיק חלבון בשגרת היום הרגילה שלהם או שהחלבון שהם אוכלים אינו באיכות טובה. במידה והתזונה שלך בסדר (אתה אוכל סוגי בשר, מוצרי חלב, קיטניות וכד') תוסף החלבון לא יעזור לך ואף יפריע לתוצאות האימון שלך מאחר ועודפי חלבון שנאכלים הופכים לפחמימות או לשומן (ואיני סבור שאתה מעוניין בשומן).
בשלב זה למטרת עליה במסה הצעתי אליך היא לאכול יותר פחמימות (אורז, פסטה, תפוחי אדמה,לחם, קטניות וכד') ולא יותר חלבון. כך תעלה במסה מהר יותר וזה גם יצא זול יותר.
לגבי תוכנית האימונים שלך- למתאמן מתחיל שכמוך איני מציע להתאמן 6 פעמים בשבוע. מוטב יהיה אם תבצע עד 4 אימונים בשבוע כאשר האימונים צריכים להימשך עד שעה. אימון של מעבר לשעה אינו יעיל וכבר עובד על פירוק שריר במקום על בניית שריר.
עליך להבין כי באימון ככל המרבה זה משובח היא סיסמא לא נכונה.
בהצלחה בהמשך הדרך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדשג
אלעד05/02/2007אימון שלי בערך הוא 35-40 דקות, ואני מתאמן 6 פעמים בשבוע, כי אם אני מתאמן 4 פעמים בשבוע אז זה רק 2 פעמים בשבוע על כל שריר וזה נראה לי מועט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעט
עמי עיני12/02/2007ההיפך הוא הנכון, כאשר תוריד את מינון האימונים תראה התפתחות מהירה יותר.
המשך האימונים במתכונת הנוכחית מעלה את הסיכוי לפציעות וגורמת להאטה בקצב ההתפתחות.
זכור כי באימון אסור להגזים וההתפתחות מתרחשת בשלב המנוחה ולא בשלב האימון.
בהצלחה בהמשך הדרך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)