אני צריכה עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני צריכה עזרה
    איצקו
    16/08/2012

אני מתאמנת 6 פעמים בשבוע (שוחה שעתיים וכושר שעה ) ואניי מנסה להוריד עוד 10 קילו ..אני לא אוכלת הרבה .. אתה יכול לתת לי טייפים להרזיה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני צריכה עזרה

הוספת תגובה

• אני צריכה עזרה - תגובה

איתן קטן
    18/08/2012

שלום לך,

כל הכבוד על ההקפדה באימונים! 6 אימונים בשבוע מצריכים המון הקרבה וויתורים יום יומיים...
    בנוגע לשאלתך- הטיפ הכי טוב שאני יכול לתת לך זה לבקר אצל איש מקצוע/ דיאטנית הקופה כדי שתלווה אותך בדרך נכונה. לתזונה נכונה ומתאימה לאורח חיים האישיים יש תפקיד עיקרי בהשגת מטרה ובריאות תקינה ולכן צריך לייחס לה חשיבות עליונה.
    בנוסף, אינני יודע מה כוונתך כשאת אומרת שאינך אוכלת הרבה, אך אם כוונתך לדיאטות בזק או דיאטות המכילות כמות קלורית קטנה מאוד ביחס לדרישת הגוף ביממה- עצירה במשקל הגוף הינה תופעה מוכרת עקב ירידה גדולה של קצב חילוף החומרים, פגיעה במסת השריר הקיימת, שחרור כרוני של הורמוני סטרס, ועוד.
    אם זה לא המצב ואת אכן מלווה ע"י איש מקצוע או מודעת לכך שאת אוכלת נכון ומאוזן, עברת כבר חצי דרך או יותר בתהליך הירידה במשקל ופתאום נעצרת למשך תקופה- יכול להיות שאת במצב שנקרא "פלאטו". האם זה המצב?

שבוע טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו