מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאיתי זיושמעון17/08/2012
דיברנו בעבר והסברתי שאני מתאמן 3 עד 5 אימונים בשבוע עכיו שאני עושה דדליפט ואחרי באימון גב ויום אחרי זה סקוואט אני מרגיש עומס על הגב תחתון
עדיף לעבור לכל אימון שריר אחד?
כי אם אני עושה 2 שרירים באימון יוצא לפעמים יום אחרי דדליפט 200 קילו לעשות סקוואט מה אתה אומר אני מרגיש יותר מידיי עומס וגם יוצא לי לעבוד כל יום על דב תחתון חזק כמעט
עדיף לתת כל אימון שריר אחד וזהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאיתי זיו - תגובה
ד''ר איתי זיו19/08/2012מציע אם כך, לבצע בכול אימון שריר אחד. לבדוק מידת העלייה במשקלים ובכלל ההרגשה ולפי זה ניתן יהיה לראות אם זו הדרך הנכונה עבורך.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לאיתי
שמעון20/08/2012אפילו שאני לא תמיד מגיע 5 פעמים בשבוע??
תאמת אני מתאמן ממש חזק אבל יוצא לי בין 3 ל 5
אם לדוגמא שבוע באתי 3 אז להמשיך בשרירים שהפסקתי?
או שעל כל מקרה לעשות כל אימון שני שרירים מה ההמלצה שלך למתאמנים מתקדמים?
abcde זה למתאמן שבא קבוע 5 אימונים או שיכול להתאים גם לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לאיתי - תגובה
ד''ר איתי זיו24/08/2012מוסיף...
1. במידה והפסקת בקבוצת שרירים מסויימת הרי שבאימון הבא הנך ממשיך בקבוצה הבאה בתור. לגבי אימון מפוצל ל- 4 חלקים הדבר מתאים לאלה שפוקדים את חדר הכושר 6-5 פעמים בשבוע ואף לעיתים מתאמנים פעמיים ביום.
2. לא הגיוני ולא סביר להתאמן רק 3 פעמים בשבוע ולחלק את הגוף ל- 3 חלקים. אימון מפוצלABC.
3. במידה והנך בקטגוריה של מתאמנים מתקדמים הרי שיש להתאמן כאמור, 6-5 פעמים בשבוע ולפצל בהתאם, עצימות האימון צריכה להיות מאוד גבוהה וכדומה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לאיתי
שמעון25/08/2012אני לא מבין למה את אומר ש
abc לא מתאים ל 3 אימונים בשבוע
אני אישית מכיר אנשים שעובדים על הגוף בשיטה הזו וממש היתפתחו וגם מלא מאמני כושר שנותנים את השיטה הזו
יותר מזה אני יודע שבארצות הברתי מלמדים בקורס מאמנים לעשות כל שריר פעם ב שבוע למתאמן מתקדם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לאושרי ולאיתי
שמעון26/08/2012בתור מאמן מוסמך כבר כמה שנים וניסיון של עבודה עם אנשים וגם עליי בהתחלה אחרי הקורס גם תמכתי בשיטה של לעבוד על כל שריר יותר פעמים בשבוע
עד ש באו כמו סוסים ראיתי איך הם מתאמנים וגם המאמנים במכון שאני עובד שבנויים ממש אמרו לי תנסה לעשות כל שריר פעם ב שבוע
ועבדתי ככה התפתחתי הרבה יותר מ לדחוק 80 קילו 8 חזרות הגעתי ל 140 קילו
מסקוואט של 90 ל 150
ודדליפט עד 200
אז אתם לא יכולים להגיד שהשיטה הזו לא טובה גם שדיברתי עם אנשים מהתחום ובודי בילדרים ואמרו לי שיותר טוב ככה
אני אישית לא מבין למה לעשות כל שריר כמה פעמים אם אפשר לעבוד ממש חזק ולקרוע אותו יותר ככל שאני יעשה פחות שרירים באימון אני יכול לקרוע אותם יותר ושיתפתחו טוב יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לאיתי זיו?
שמעון01/09/2012אז איך זה שבקורס אומרים פול בודי 3 פעמים
ab 34
abc 56
ואני מכיר מלא אנשים וגם על עצמי שעובדים לדוגמא 3 פעמים abc ומפותחים מאוד ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לאושרי ולאיתי - תגובה
ד''ר איתי זיו06/09/2012צודק.
הגיוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיתי זיו
אלפסי09/09/2012אז כמאמן כושר מוסמך אני נותן למתקדמים עבודה על כל שריר פעם 1 בשבוע
ולמתחילים פעמיים בשבוע
זה בסדר?
לדוגמא מתאמן מתקדם שמגיע 3 פעמים בשבוע אני עושה לו abc
מתאמן בינוני ab
מתאמן מתחיל פול בודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)