לאיתי זיו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאיתי זיו
    שמעון
    17/08/2012

דיברנו בעבר והסברתי שאני מתאמן 3 עד 5 אימונים בשבוע עכיו שאני עושה דדליפט ואחרי באימון גב ויום אחרי זה סקוואט אני מרגיש עומס על הגב תחתון

עדיף לעבור לכל אימון שריר אחד?

כי אם אני עושה 2 שרירים באימון יוצא לפעמים יום אחרי דדליפט 200 קילו לעשות סקוואט מה אתה אומר אני מרגיש יותר מידיי עומס וגם יוצא לי לעבוד כל יום על דב תחתון חזק כמעט

עדיף לתת כל אימון שריר אחד וזהו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאיתי זיו

הוספת תגובה

• לאיתי זיו - תגובה

ד''ר איתי זיו
    19/08/2012

מציע אם כך, לבצע בכול אימון שריר אחד. לבדוק מידת העלייה במשקלים ובכלל ההרגשה ולפי זה ניתן יהיה לראות אם זו הדרך הנכונה עבורך.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לאיתי

שמעון
    20/08/2012

אפילו שאני לא תמיד מגיע 5 פעמים בשבוע??

תאמת אני מתאמן ממש חזק אבל יוצא לי בין 3 ל 5

אם לדוגמא שבוע באתי 3 אז להמשיך בשרירים שהפסקתי?

או שעל כל מקרה לעשות כל אימון שני שרירים מה ההמלצה שלך למתאמנים מתקדמים?

abcde זה למתאמן שבא קבוע 5 אימונים או שיכול להתאים גם לי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לאיתי - תגובה

ד''ר איתי זיו
    24/08/2012

מוסיף...
    1. במידה והפסקת בקבוצת שרירים מסויימת הרי שבאימון הבא הנך ממשיך בקבוצה הבאה בתור. לגבי אימון מפוצל ל- 4 חלקים הדבר מתאים לאלה שפוקדים את חדר הכושר 6-5 פעמים בשבוע ואף לעיתים מתאמנים פעמיים ביום.
    2. לא הגיוני ולא סביר להתאמן רק 3 פעמים בשבוע ולחלק את הגוף ל- 3 חלקים. אימון מפוצלABC.
    3. במידה והנך בקטגוריה של מתאמנים מתקדמים הרי שיש להתאמן כאמור, 6-5 פעמים בשבוע ולפצל בהתאם, עצימות האימון צריכה להיות מאוד גבוהה וכדומה.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לאיתי

שמעון
    25/08/2012

אני לא מבין למה את אומר ש

abc לא מתאים ל 3 אימונים בשבוע

אני אישית מכיר אנשים שעובדים על הגוף בשיטה הזו וממש היתפתחו וגם מלא מאמני כושר שנותנים את השיטה הזו

יותר מזה אני יודע שבארצות הברתי מלמדים בקורס מאמנים לעשות כל שריר פעם ב שבוע למתאמן מתקדם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לאושרי ולאיתי

שמעון
    26/08/2012

בתור מאמן מוסמך כבר כמה שנים וניסיון של עבודה עם אנשים וגם עליי בהתחלה אחרי הקורס גם תמכתי בשיטה של לעבוד על כל שריר יותר פעמים בשבוע

עד ש באו כמו סוסים ראיתי איך הם מתאמנים וגם המאמנים במכון שאני עובד שבנויים ממש אמרו לי תנסה לעשות כל שריר פעם ב שבוע

ועבדתי ככה התפתחתי הרבה יותר מ לדחוק 80 קילו 8 חזרות הגעתי ל 140 קילו
    מסקוואט של 90 ל 150
    ודדליפט עד 200

אז אתם לא יכולים להגיד שהשיטה הזו לא טובה גם שדיברתי עם אנשים מהתחום ובודי בילדרים ואמרו לי שיותר טוב ככה

אני אישית לא מבין למה לעשות כל שריר כמה פעמים אם אפשר לעבוד ממש חזק ולקרוע אותו יותר ככל שאני יעשה פחות שרירים באימון אני יכול לקרוע אותם יותר ושיתפתחו טוב יותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לאיתי זיו?

שמעון
    01/09/2012

אז איך זה שבקורס אומרים פול בודי 3 פעמים

ab 34
    abc 56

ואני מכיר מלא אנשים וגם על עצמי שעובדים לדוגמא 3 פעמים abc ומפותחים מאוד ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לאושרי ולאיתי - תגובה

ד''ר איתי זיו
    06/09/2012

צודק.
    הגיוני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאיתי זיו

אלפסי
    09/09/2012

אז כמאמן כושר מוסמך אני נותן למתקדמים עבודה על כל שריר פעם 1 בשבוע

ולמתחילים פעמיים בשבוע

זה בסדר?

לדוגמא מתאמן מתקדם שמגיע 3 פעמים בשבוע אני עושה לו abc
    מתאמן בינוני ab
    מתאמן מתחיל פול בודי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו