חוות דעת על תוכנית האימונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוות דעת על תוכנית האימונים
    גל
    19/08/2012

שלום!
    התחלתי להתאמן לא מזמן בחדר כושר ובניתי לעצמי תוכנית אימונים, אם תוכלו להגיד לי מה דעתכם אני ישמח מאוד.
    חדר כושר:אני מתאמן בחדר כושר בימי ראשון שלישי חמישי:
    15 דק' ריצה(כל שבוע אני עולה ב 5 דק' עד שאני יגיע ל 30 דק'),
    רגליים:פשיטת ברכיים-4 סטים של 10,כפיפת ברכיים-4 סטים של 10.
    חזה:לחיצת חזה במוט-4 סטים של 10,פרפר מכשיר-4 סטים של 10.
    גב:מתח-3 סטים של 10,טי באר-3 סטים של 10.
    כתפיים:הרחקת משקולות לצדדים-4 סטים ל 10.
    ידיים:דו ראשי:מרפק בסיבוב פנימה משקוליות-3 סטים של 10.
    תלת ראשי:פשיטת מרפקים עם כבל-3 סטים של 10.
    בטן:ברכיים לחזה(עם תוספת 5 קילו)-3 סטים של 30,אופניים-עד לשרפה,כפיפות פרסה-2 סטים של 40.
    בין ימי החדר כושר(שני,רביעי) אני שוחה קילומטר וחצי שחייה.
    שעתיים לפני אימון חדר כושר אני אוכל ארוחה עם פחמימות וחלבונים,ואחרי האימון אני אוכל קופסת טונה,שתי פרוסות לחם קל עם גבינה לבנה,חצי קופסת קוטג' וירקות.
    המטרה שלי היא חיטוב הגוף, תודה למי שיעזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מישהו יכול לענות לי?

גל
    19/08/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוות דעת על תוכנית האימונים - תגובה

איתן קטן
    20/08/2012

שלום גל,

לפני הכל- אני ממליץ לך להיוועץ עם מדריך בחדר הכושר/ מאמן כושר אישי על מנת שיכוון אותך בדרך נכונה יותר. אימון למתחילים המגרה את כל שרירי הגוף (FBW), כמו זה שבנית לעצמך איננו מתאים למתאמן מתחיל. אין צורך בכל כך הרבה סטים לכל קבוצת שרירים. לדוגמה- שריר התלת ראשי (יד אחורית) מתכווץ במהלך כל תרגיל החזה שאתה מבצע (פרט לפרפר), שריר הבייספס (דו ראשי- יד קדמית) מתכווץ כמעט בכל התרגילים לרחב גבי (הגב). כתפיים- פועלות יופי כסינרגיסטים (מסייעות לביצוע הפעולה בעת ביצוע התרגיל).

גם את שרירי הבטן אתה מאמן יותר מדיי וזה מיותר. תרגיל אחד/שניים מספיקים.

בקשר לחיטוב הגוף- הורדת אחוזי המשקל בגוף איננה קשורה לארוחה אחת, אלא לכל הארוחות שלך במהלך היום כולו. אם דרוש לגוף שלך X קלוריות מחלבונים, Y קלוריות מפחמימות, Z קלוריות משומנים, זה לא באמת ישנה (פרט למקרים מסוימים שאינם קשורים לנושא)- מה וכמה תאכל לאחר האימון, אלא שתדאג לצרוך את הערך הקלורי המשוקלל במהלך יום שלם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו