שאלה-

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה-
    מנור
    20/08/2012

הי , התחלתי דיאטה וקניתי את- טרמולוס אקסטרים. [שורף שומנים] קאתי עליו ביקורות טובות ושבמכוני כושר ממליצים עליו. ואני הולכת בהליכון 45ד במהירות של 6.8 [עוד שבוע אני ילך יותר רק התחלתי אתמול אני יעלה לשעה בהליכון] ואני עושה דיאטה השאלה שלי אם אני יוכל לרדת 6 קילו בחודש? או רק קילו בשבוע? דרך אגב אני בת 36 [קראתי שחילוף החומרים נהיה איטי בגיל הזה] והאמת שאני לא שמנה אבל רוצה גוף חטוב ולהיות רזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה-

הוספת תגובה

• דרך אגב-

מנור
    20/08/2012

הכדור של טרמולוס אקסטרים ממש נותן לי כוח ואנרגיה ואני הולכת בקלות בהליכון , שלפני שהשתמשתי בכדורים האלו בקושי הייתי הולכת חצי שעה.. והאמת אני יכולה ללכת יותר מ-45 דקות אבל אמרתי לעצמי שעדיף בשבוע הראשון ללכת 45 דקות ואז כל פעם לעלות את הזמן בהליכון.. אני בטוחה שרק בגלל הכדור יש לי כוחות לעלות בהליכון ומבלי להרגיש מאמץ ורצון לרדת כבר מההילכון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דרך אגב- - תגובה

איתן קטן
    20/08/2012

היי מנור,

כמה דברים:
    1) תזונה נכונה היא המפתח להצלחת תהליך הירידה במשקל וחיטוב הגוף. אם תפריט התזונה שלך הינו מאוזן ומתאים לך אישית, אין ספק שתשיגי את התוצאות הרצויות. במידה והתפריט איננו מאוזן (דיאטת "כסאח" או דיאטות שונות)- לרוב לא ניתן להקפיד עליהן לאורך זמן וכמו כן אינן מומלצות בריאותית.
    2) כל שורפי השומן המצויים על המדפים בחנויות באופן חוקי אינם באמת תורמים לשריפת השומן ולא באמת מניידים את חומצות השומן מן התאים אל מחזור הדם לשם הפקת אנרגיה. הקפאין, המרכיב העיקרי שעליו מתבססים בפורמולות כאלה ואחרות אכן גורם לניוד חומצות השומן אל מחזור הדם, אך מחקרים מראים שהגוף לא עושה בהן שימוש למטרות הרצויות ולבסוף חומצות השומן האלה חוזרות בחזרה אל התאים.
    מה שכן, היתרונות בצריכת קפאין ופורמולות "שורפי שומן" למניהן מתבטא המקסום הביצועים הספורטיביים ע"י דיכוי עייפות, עוררות והעלאת האנרגיה לשם ביצוע הפעילות באופן עצים וממושך יותר.
    3) ירידה של 6 קילוגרמים בחודש אחד תלויה במשתנים שונים כמו - מהו המשקל הנוכחי? האם אותו אדם נמצא בעודף משקל כרוני- במקרה שכזה ישנה ירידה דרסטית במשקל שהולכת ומתמתנת ככל שמתקדמים בתהליך. כמובן, שאם אדם שיש לו עודף משקל קל מעוניין לרדת במשקל עד למצב תקין- הירידה שלו תהיה מתונה הרבה יותר. לכן, לא ניתן לומר בוודאות כמה קילוגרמים את תוכלי לרדת בחודש, אלא רק לשער.

בברכה והמון הצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איתן תודה רבה על תשובתך! ישר-כוח

מנור
    20/08/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו