מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובהשמעון22/08/2012
אני מתאמן כ 5 שנים חזק מעוניין להתחיל בשימוש בסטרואידים
הייתי רוצה לדעת מה תופעות הלוואי לטווח הארוך וטווח הקצר
ואם אני עושה כמו שצריך את הסייקל האם זה נכון שזה לא מזיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
ד''ר איתי זיו26/08/2012הערותי....
1. שימוש על בסיס קבוע בסטרואידים אנבוליים עלול להיות בעייתי. לא תמיד נוצרות בעיות אך בהחלט הן אפשריות.
2. מדובר על נשירת שיער, פגיעה בפוריות, ציסטות אפשריות בכבד, אקנה, שינוי במצב רוח ועוד.
3. מקצוענים בתחום הספורט ופיתוח הגוף עושים שימוש די נרחב בחומרים אנבוליים אך חשוב לציין שהדבר תחת פיקוח של רופאי ספורט ובדיקות דם ותמיכה על בסיס קבוע ועקב כך הנזקים והבעיות קטנים יחסית למצב האחר בו עושים שימוש בחומרים כלל ללא פיקוח ובהיקפים גדולים ללא התחשבות בבעיות בריאותיות ועוד. אזי הדבר ממש מסוכן.
4. הנזקים הבריאותיים הנם בדרך כלל לא מידיים אלא עתידיים וחשוב להביא זאת בחשבון.
אם לא מדובר בפיתוח גוף תחרותי לא נכון ולא כדאי ממש לעשות בכך שימוש. לא מומלץ. פיתוח גוף תחרותי- סיפור אחר לחלוטין וכמובן שלא ניתן להשיג תוצאות ללא שימוש בחומרים הללו.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לאיתי
שמעון27/08/2012אם אני עושה סייקל אחד תחת פיקוח רפואי וניקוי והכל כמו שצריך ואין בעיות בבדיקות אחרי הסייקל זה יכול לעשות בעיות בעתיד אם כן מה הבעיות?
כי אמרו לי שאם זה לא עשה בעיות בזמן הסייקל ואחרי הסייקל כל הבדיקות תקינות אז זה לא יעשה יותר בעיות זה נכון או לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תגובה לאלפסי
ד''ר איתי זיו01/09/2012במצב נורמלי וללא בעיה רפואית לא הגיוני וגם לא אתי להמליץ על שימוש בסטרואידים!!!!! עדיין הנסתר רב מהגלוי ולא ממש ניתן לדעת בוודאות מה צופן העתיד לגבי אלה שמשתמשים על בסיס קבוע, ייתכן שעכשיו הכול בסדר אך בהמשך ייתכנו בכיות. הדבר פחות אקוטי כשמדובר בגברים אחרי גיל 40 יש בהחלט לעיתים הצדקה לעשות שימוש בחומרים הללו. במידה והנך בכול זאת מחליט לעשות שימוש חשוב מאוד להתייעץ תוך כדי הסייקל עם רופא ספורט שממש מבין בענייין. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לאיתי - תגובה
ד''ר איתי זיו01/09/2012במצב נורמלי וללא בעיה רפואית לא הגיוני וגם לא אתי להמליץ על שימוש בסטרואידים!!!!! עדיין הנסתר רב מהגלוי ולא ממש ניתן לדעת בוודאות מה צופן העתיד לגבי אלה שמשתמשים על בסיס קבוע, ייתכן שעכשיו הכול בסדר אך בהמשך ייתכנו בכיות. הדבר פחות אקוטי כשמדובר בגברים אחרי גיל 40 יש בהחלט לעיתים הצדקה לעשות שימוש בחומרים הללו. במידה והנך בכול זאת מחליט לעשות שימוש חשוב מאוד להתייעץ תוך כדי הסייקל עם רופא ספורט שממש מבין בענייין. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)