לשחק כדורסל בגיל 48

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשחק כדורסל בגיל 48
    חיים
    01/09/2012

שנים ארוכות אני עוסק באופניי הרים (שלוש פעמים בשבוע כ- 1.5. שעות לרכיבה). אינני מעשן ואין בעיות בריאותיות. לאחרונה ביקשו ממני במקום העבודה להצטרף לנבחרת הכדורסל (אני 1.94) אולם גיליתי כי הכושר שלי על האופניים לא מתבטא בכדורסל (הריצות המתפרצות היו לי קשות). האם וכיצד ניתן לשפר את המצב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לשחק כדורסל בגיל 48

הוספת תגובה

• לשחק כדורסל בגיל 48 - תגובה

עופר קיס
    03/09/2012

חיים שלום
    אחד העקרונות העיקריים באימון הוא עקרון הספציפיות האומר שהאימון ישפר בעיקר את המערכות שאותם מאמנים.
    מלבד מערכת הלב והריאות וכלי הדם וחלק מן השרירים- אין בין רכיבת אופניים וכדורסל משותף. הטווחים המלאים הניתורים, שינויי הכיוון ועבודת פלג גוף עליון שונים לחלוטין
    ממליץ לבצע אימוני כדורסל בהדרגה ומתינות על מנת להימנע ממתיחות שרירים בשרירי השוק והירך האחורית ( וכמובן גב )
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשחק כדורסל בגיל 48 - תגובה

עופר קיס
    03/09/2012

חיים שלום
    אחד העקרונות העיקריים באימון הוא עקרון הספציפיות האומר שהאימון ישפר בעיקר את המערכות שאותם מאמנים.
    מלבד מערכת הלב והריאות וכלי הדם וחלק מן השרירים- אין בין רכיבת אופניים וכדורסל משותף. הטווחים המלאים הניתורים, שינויי הכיוון ועבודת פלג גוף עליון שונים לחלוטין
    ממליץ לבצע אימוני כדורסל בהדרגה ומתינות על מנת להימנע ממתיחות שרירים בשרירי השוק והירך האחורית ( וכמובן גב )
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו