אימון במכון כושר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • אימון במכון כושר
    שלומית
    03/09/2012

    אני בת 45, מתאמנת כל יום, חוץ משבת. 2-3 ימים אימונים על מכשירי כוח, ומיד אחרי זה אני נכנסת לשיעורי אירובי של שעה, או שעה וחצי. במשך השבוע כשאני לא מתאמנת במכשירי כוח, אני מתאמנת בסטודיו במכון שיעורי בודישייפ ואחרי זה שעה או שעה ויותר אירובי (ספינינג או קיקבוקס או מדרגה). אני אוהבת את האימונים במכון במיוחד שיעורי אירובי. עד כה ראיתי תוצאות טובות של ירידה במשקל.
    השאלה שלי האם להתאמן במכון שעתיים או שלוש כמו שאני מתאמנת בדרך כלל יכול להזיק לי מבחינה בריאותית? או לגרום להרס של השרירים?
    אני מקפידה לאכול 3 שעות לפני האימון, וכן ארוחת ערב כשאני מגיעה הביתה. בין האימונים אני אוכלת רבע או חצי פרי או חצי חטיף אנרגיה. ובדרך הביתה לפני ארוחת ערב עוד כחצי פרי.

    תודה .

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אימון במכון כושר

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • אימון במכון כושר - תגובה

    איתן קטן
    03/09/2012

    היי שלומית,

    כל הכבוד על הרצון וההתמדה!
    עושה רושם שאת בכיוון הנכון, כל עוד תהליך הירידה במשקל מתרחש באופן מתון ע"י שילוב של תזונה מאוזנת ומתאימה. בנוסף, תדירות האימונים שלך גבוהה ביחס למתאמן הממוצע, כך שקיים צורך גדול יותר בצריכת מזונות מזינים ושינה נאותה עבור התאוששות מלאה מהאימונים. כמו כן, גם עבור תהליך הירידה במשקל.
    בהתייחס לימים שבהם אינך מבצעת אימוני כוח אלא רק אירובי במשך שעה וחצי-שעתיים, את יכולה להעלות מדיי פעם את עצימות האימון (בהתאם ליכולותייך) ולשרוף את אותם הקלוריות בפחות זמן ולהינות מיתרונות אימוני ההפוגות וגם מגיוון באימונים.

    * מסת השריר שלך לא תפגע כל עוד את שומרת על תזונה מתאימה, שינה נאותה וזמני התאוששות מספקים.


    בברכה,

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו