הי---

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הי---
    נינה
    03/09/2012

הי, אני כרגע נמצאת בדיאטה והולכת במשך כל השבוע בהליכון 50 דקות במהירות של 6.8 השאלה שלי האם כדאי ללכת פעמיים ביום על ההליכון? האם זה יזרז את תהליך ההרזיה? ואני ירד יותר מהר מאשר בפעם אחת ביום? האם זה יגרום לגוף להיות חטוב יותר בפחות זמן עם אלך פעמיים ביום? [דרך אגב אני צריכה לרדת 5 קילו] תודה מראש על התשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הי---

הוספת תגובה

• הי--- - תגובה

איתן קטן
    03/09/2012

שלום דניאל,

1) האם את מקפידה על דיאטה שהותאמה לך ע"י איש מקצוע/ דיאטנית?
    2) רצוי לעשות פעילות גופנית בשביל לשמור על בריאות תקינה (שיפור הכושר הגופני, הפגת מתחים...) ללא כל קשר לתהליך הירידה במשקל. במידה ותעלי את תדירות האימונים שלך הדבר ישפיע על הגירעון הקלורי שאת נמצאת בו (כמות הקלוריות הנצרכת גדולה מזו שנדרשת ע"י הגוף) ולכן שאלתי את השאלה לגבי הדיאטה שלך. אם את מקפידה על דיאטת כסאח כלשהי, הסיכוי שלך להיות בגירעון קלורי גבוה מדיי ביחס לנדרש עבור ירידה במשקל באופן תקין, את עלולה לפגוע בתהליך ולהביא לתוצאות הפוכות מאלו שאת מצפה להן.
    3) בנוסף לאימונים האירוביים שאת עושה, רצוי מאוד לשלב גם אימוני כוח על מנת למנוע איבוד מסת שריר קיימת וכדי לשמור על חילוף חומרים תקין. אני ממליץ לך להתייעץ עם מאמן הכושר בחדר הכושר שבו את מתאמנת או עם מאמן כושר אישי על מנת שיתאים עבורך תוכנית אימונים התואמת למטרותייך.

בברכת שבוע טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו