משקולות ומשקל גוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משקולות ומשקל גוף
    יואב
    04/09/2012

אני בן 17 ועד עכשיו הייתי עובד בעיקר נגד משקל גוף (מתח,שכיבות סמיכה, מקבילים) וכל אלה.
    אני רוצה להתחיל לעבוד גם עם משקולות על מנת לפתח מסת שריר אבל אני לא רוצה לפגוע בסיבולת שריר.
    השאלה שלי היא אם אני יעשה אימון מאוזן בין משקולות ומשקל גוף, האם אני אצליח להעלות מסת שריר ולשפר סיבולת שריר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משקולות ומשקל גוף

הוספת תגובה

• משקולות ומשקל גוף - תגובה

איתן קטן
    04/09/2012

היי יואב,

אפשרי בהחלט. מידה ותאכל בהתאם לדרישות גופך ע"י שמירה על מאזן קלורי חיובי מתאים- לא תהיה בעיה להשיג כוח, היפרטרופיה וסיבולת שריר.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזונה

יואב
    04/09/2012

תודה רבה על התגובה קודם כל.
    וכיצד אני יכול לדעת כמה קלוריות ופחמימות וחלבונים וכ'ו אני צריך לאכול ביום ואיך לחלק אותם במהלך היום? אני יודע מה לאכול לפני ואחרי אימון אבל זה לא מספיק.
    אני יכול לשאול בחדר כושר אך הם בטח בונים שם תפריט לבניית מסת שריר. האינטרסים שלי שונים, אני רוצה לפתח כושר כללי גבוה (סיבולת לב ריאה,סיבולת שריר, שרירי רגליים,ידיים,חזה,בטן וכו')
    אני בן 17 גובה 1.75 משקל 64 ק"ג (שואף לעלות במשקל אבל לא יותר מדי).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזונה - תגובה

איתן קטן
    04/09/2012

אין על מה!
    בהמשך לתשובתי- יש שתי דרכים לבניית תפריט מתאים:
    1) ע"י מדריכים באינטרנט
    2) בעזרת ליווי של איש מקצוע או דיאטנית בעלת ידע מקצועי בספורט, שזוהי האופציה העדיפה והבטוחה בעיניי גם להשגת המטרה בדרך בריאה וגם לחסוך זמן יקר בהרכבת תפריט המתאים.

בנוסף, אם אתה מעוניין להעלות במשקל- במסת השריר כחלק מפרמטרים נוספים שאתה מעוניין לשפר (סיבולת לב ריאה וכושר גופני כללי), עדיין תצטרך לבנות תוכנית אימונים המתאימה למטרות אלה הן לעלייה במסת השריר והן עבור שיפור הסיבולת. במידה והמדריכים שבחדר הכושר שבו אתה מתאמן מקצועיים, אל תתבייש ואף רצוי להתייעץ איתם בנושא. בתור לקוח השירות הזה מגיע לך.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו