מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משקולות ומשקל גוףיואב04/09/2012
אני בן 17 ועד עכשיו הייתי עובד בעיקר נגד משקל גוף (מתח,שכיבות סמיכה, מקבילים) וכל אלה.
אני רוצה להתחיל לעבוד גם עם משקולות על מנת לפתח מסת שריר אבל אני לא רוצה לפגוע בסיבולת שריר.
השאלה שלי היא אם אני יעשה אימון מאוזן בין משקולות ומשקל גוף, האם אני אצליח להעלות מסת שריר ולשפר סיבולת שריר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקולות ומשקל גוף - תגובה
איתן קטן04/09/2012היי יואב,
אפשרי בהחלט. מידה ותאכל בהתאם לדרישות גופך ע"י שמירה על מאזן קלורי חיובי מתאים- לא תהיה בעיה להשיג כוח, היפרטרופיה וסיבולת שריר.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזונה
יואב04/09/2012תודה רבה על התגובה קודם כל.
וכיצד אני יכול לדעת כמה קלוריות ופחמימות וחלבונים וכ'ו אני צריך לאכול ביום ואיך לחלק אותם במהלך היום? אני יודע מה לאכול לפני ואחרי אימון אבל זה לא מספיק.
אני יכול לשאול בחדר כושר אך הם בטח בונים שם תפריט לבניית מסת שריר. האינטרסים שלי שונים, אני רוצה לפתח כושר כללי גבוה (סיבולת לב ריאה,סיבולת שריר, שרירי רגליים,ידיים,חזה,בטן וכו')
אני בן 17 גובה 1.75 משקל 64 ק"ג (שואף לעלות במשקל אבל לא יותר מדי).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזונה - תגובה
איתן קטן04/09/2012אין על מה!
בהמשך לתשובתי- יש שתי דרכים לבניית תפריט מתאים:
1) ע"י מדריכים באינטרנט
2) בעזרת ליווי של איש מקצוע או דיאטנית בעלת ידע מקצועי בספורט, שזוהי האופציה העדיפה והבטוחה בעיניי גם להשגת המטרה בדרך בריאה וגם לחסוך זמן יקר בהרכבת תפריט המתאים.
בנוסף, אם אתה מעוניין להעלות במשקל- במסת השריר כחלק מפרמטרים נוספים שאתה מעוניין לשפר (סיבולת לב ריאה וכושר גופני כללי), עדיין תצטרך לבנות תוכנית אימונים המתאימה למטרות אלה הן לעלייה במסת השריר והן עבור שיפור הסיבולת. במידה והמדריכים שבחדר הכושר שבו אתה מתאמן מקצועיים, אל תתבייש ואף רצוי להתייעץ איתם בנושא. בתור לקוח השירות הזה מגיע לך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)