אימון אירובי ואימון כוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימון אירובי ואימון כוח
    יואב
    08/09/2012

אני לאחרונה התחלתי לעבוד על מסת שריר אך בנוסף אני רוצה לשפר ריצה.
    הבנתי שאימון אירובי וכוח לא הולך ביחד אז רציתי לדעת את העדיפות של האופציות הבאות:
    1. אימון כוח קודם ואז אימון אירובי
    2. אימון אירובי קודם ואז אימון כוח.
    3. אימון אירובי בבוקר איך שאני קם (סביבות 6:00 בבוקר) ואחר הצהריים (סביבות 16:00) אימון כוח
    בנוסף, במידה ואני מבצע את האימון כוח ואירובי באותו זמן, כמה מנוחה לעשות בין לבין ומה לאכול בין לבין?
    ושאלה נוספת ואחרונה, האם אימון אינטרוולים (500*4) ותרגילי רגליים כמו (עקבים לישבן ברכיים לחזה, צעדי איילה) הולכים טוב יחד עם אימון כוח?
    תודה מראש,
    יואב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אימון אירובי ואימון כוח

הוספת תגובה

• עזרה?

יואב
    10/09/2012

אשמח לתגובה.
    בנוסף, חשוב לי מאוד לדעת האם ביצוע ריצת אינטרוולים לפני אימון כוח (לא רגליים) עם משקולות וכנגד משקל גוף לא מוריד מהאפקטיביות של אחד מהם<

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אימון אירובי ואימון כוח - תגובה

עופר קיס
    10/09/2012

יואב שלום
    רק אופציה מס' 3
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, עוד משהו

יואב
    10/09/2012

תודה רבה, עוד משהו:
    חשוב לי מאוד לדעת האם ביצוע ריצת אינטרוולים לפני אימון כוח (לא רגליים) עם משקולות וכנגד משקל גוף לא מוריד מהאפקטיביות של אחד מהם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו