מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תפריט יומידנה14/05/2007
שלום,
אני בת 20, גובה 1.68, משקל 53 ומתאמנת בחדר כושר 3-4 פעמים בשבוע.
ברצוני לדעת האם התפריט היומי שלי הוא תקין.
ארוחת בוקר: צלחת מלאה של דגני ברנפלקס עם חלב 1%.
ארוחת ביניים: פרי (תפוח או תפוז)
ארוחת צהריים: 2 קציצות סויה של טבעול וסלט ירקות.
ארוחת ביניים:פרי (תפוח או תפוז)
ארוחת ערב: סלט ירקות וכמה כפות גדושות של גבינה לבנה 1/2 %.
לקינוח פרי עם יוגורט 0% וכמה אגוזי מלך.
*ברצוני לציין שאני מגוונת בתפריט אך הוא מייצג את רוב ימות השבוע.
תודה מראש,
דנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את ממש רזה! והתפריט שלך
...17/05/2007נראה ממש כאילו את עושה דיאטה
למה???????
אני לא מומחית אבל הוא נראה לי בהחלט לא תקין...
תרשי לעצמך את רזה... ואת עוד הולכת לחדר כושר מה השתגעת??
הייתי אומרת שאת אנורקסית..
אני 1.67 ואני שוקלת איזה 60 ו... (אני רוצה לרדת) ואני נראית רזה כאילו כולם אומרים שאני רזה... קיצר אני חושבת איך את נראית?!
התפריט שלך מאוד מסודר את בטוח עושה דיאטה... למה?!
0% שומן- הכי לא בריא שיכול להיות מכניסים לך לשם חומרים ממש לא בריאים.. אני ממליצה לך לשנות את התפריט לדברים יותר בריאים אפילו אם הם יהיו קצת יותר משמינים... בריאות יותר חשוב
למה את לא אוכלת פחמימות?? זה חשוב... בעיקר אם את הולכת לחדר כושר גם.. הן נותנות אנרגיה...
שיהיה בהצלחה.. ותתחילי להינות מהאוכל!!! את לא צריכה דיאטה...!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפריט מאוזן
אייל ברוכים19/05/2007דנה שלום,
התפריט שלך בסדר גמור אבל אני ממליץ לך להוסיף קצת פחמימות מורכבות כשאת אוכלת מוצרי חלבון ע"מ שהחלבון יוכל להיספג טוב יותר בגוף.
כל הכבוד ובהצלחה . . .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)