מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קוביותדוד09/09/2012
תראו את הבטן שלי כמה זמן את מעריכים יקח לי לעשות קוביות אם אני עושה את מה שיש בסירטון וכמה סטים לעשות מזה (אני לא מצליח לעשות ת התרגיל האחרון ואת התרגיל שמרימים רגל אחת ואז את השניה ואז מורדים אחת ואז את השניה )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך קוביות
דוד09/09/2012ואני אני גובה 1.75 משקל 65
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדוד
איציק09/09/2012היי דוד
אני לא מאמן מוסמך ולא ראיתי את הסרטון, אבל לגבי קוביות זה פחות קשור לאימונים
ותרגילים וזה קשור בעיקר לאחוזי שומן.
לכל אדם יש קוביות טבעיות בבטן, רק שהשומן שלך מסתיר אותן.
ככל שתרד באחוזי השומן כך הקוביות יחשפו יותר ויותר.
כשתגיע לכ10 אחוזי שומן תראה כבר קוביות ממש.
תוכל למדוד את אחוזי השומן שלך באמצעות מכשיר מתאים.
כדי לרדת באחוזי שומן תצטרך לעסוק בהרבה פעילות אירובית לשריפת שומנים ולשמור על דיאטה מתאימה עם תזונה להורדת אחוזי שומן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדוד
ד''ר איתי זיו20/09/2012כמה דברים....
1. נראות שרירי הבטן תלויה בכמה משתנים כמו: גנטיקה, חוזק השרירים, אחוזי השומן, יציבה של האדם ועוד.
2. אחוזי השומן ראשית אמורים להיות מתחת לממוצע על מנת שניתן יהיה לראות שרירי הבטן בערך 12% שומן ומטה!
3. חשוב לחזק שרירי הבטן העמוקים - אלכסוני חיצוני ורחב בטני. תרגילים כמו גשרים, כפיפת גו באלכסון ועוד מתאימים ויש עוד מאות אחרים.
4. חשוב להקפיד ה מתאימה על מנת להפחית אחוזי השומן וכן לבצע פעילות אירובית לפחות 150 דקות בשבוע במספר פעמים. גם בשל שיפור מצב בריאותי וגם בשל הפחתת אחוז השומן.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)