קוביות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קוביות
    דוד
    09/09/2012

תראו את הבטן שלי כמה זמן את מעריכים יקח לי לעשות קוביות אם אני עושה את מה שיש בסירטון וכמה סטים לעשות מזה (אני לא מצליח לעשות ת התרגיל האחרון ואת התרגיל שמרימים רגל אחת ואז את השניה ואז מורדים אחת ואז את השניה )

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קוביות

הוספת תגובה

• המשך קוביות

דוד
    09/09/2012

ואני אני גובה 1.75 משקל 65

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדוד

איציק
    09/09/2012

היי דוד

אני לא מאמן מוסמך ולא ראיתי את הסרטון, אבל לגבי קוביות זה פחות קשור לאימונים
    ותרגילים וזה קשור בעיקר לאחוזי שומן.
    לכל אדם יש קוביות טבעיות בבטן, רק שהשומן שלך מסתיר אותן.
    ככל שתרד באחוזי השומן כך הקוביות יחשפו יותר ויותר.
    כשתגיע לכ10 אחוזי שומן תראה כבר קוביות ממש.
    תוכל למדוד את אחוזי השומן שלך באמצעות מכשיר מתאים.

כדי לרדת באחוזי שומן תצטרך לעסוק בהרבה פעילות אירובית לשריפת שומנים ולשמור על דיאטה מתאימה עם תזונה להורדת אחוזי שומן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדוד

ד''ר איתי זיו
    20/09/2012

כמה דברים....
    1. נראות שרירי הבטן תלויה בכמה משתנים כמו: גנטיקה, חוזק השרירים, אחוזי השומן, יציבה של האדם ועוד.
    2. אחוזי השומן ראשית אמורים להיות מתחת לממוצע על מנת שניתן יהיה לראות שרירי הבטן בערך 12% שומן ומטה!
    3. חשוב לחזק שרירי הבטן העמוקים - אלכסוני חיצוני ורחב בטני. תרגילים כמו גשרים, כפיפת גו באלכסון ועוד מתאימים ויש עוד מאות אחרים.
    4. חשוב להקפיד ה מתאימה על מנת להפחית אחוזי השומן וכן לבצע פעילות אירובית לפחות 150 דקות בשבוע במספר פעמים. גם בשל שיפור מצב בריאותי וגם בשל הפחתת אחוז השומן.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו